![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
עיצוב שני שלי,
עיצוב שני שלי, אני בצוות עם חבר שלי אנחנו קוראים לעצמנו: The Icons Team:
http://img464.imageshack.us/img464/1...usehost6mt.png מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
וואלה אחי עיצוב שני ככה שיש הרבה דברים לשיפור סה"כ נחמד:
1.תנסה להתאים צבעים אחד לשני זה יעזור תנסה עם האתר הזה http://www.hlrnet.com/colormatch 2.אתה משתמש יותר מידי בdrop shadow זה לא יפה זה ניהיה גס מידי. 3.לפני שאתה מעצב בפוטו המלצה שלי שרטט לך על דף איך זה יראה כל מקום בדיוק זה יתן לך בסיס יותר טוב לעיצוב עצמו. 4.בעיצובים הבאים שלך תכניס מלל איפה שצריך זה נותן רושם יותר טוב ומראה איך העיצוב יראה גם אם אתה מתחיל תעשה את זה ככה תראה מה צריך לשפר. 5.הגודל שהשתמשת בקרטיד גדול מידי ואין טעם לשים עליו stroke. 6.תכניס תמונות רק איפה שאתה צריך ולא סתם לתקוע תמונות שימלא את העיצוב. 7.עצה שלי תוריד את החתימה שלך היא עדין לא משקפת את היכולת שלך בפוטו (אל תיפגע זה רק ההתחלה ![]() מקווה שעזרתי כולם היו ככה בהתחלה תתמיד ותשקיע תוכל להגיע להשגים וביצועים גבוהים בהרבה. אם תצטרך עוד משהו אני פה או ב225769766. שבוע טוב שיהיה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
א. את החתימה אני לא אוריד. אח"כ זה יאבד לי, לא יודע מה...בכל אופ בדרוף שדוו לעא עבדתי יותר מדי והוא גם לא היה חזק ומשפיע במיוחד.
ב.כתב לא הוספתי י הוא יוצא לי מפוקסל והיו לגבי תענות על זה. ג. הקישור שנתת לא ממש ברור... על מה להיכנס ללחוץ. ד. הקרדיט אני אקטין ואז זה לא יהיה ככה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
1.את החתימה אל תוריד אחי איך שבא לך.
2.כתב מפוסקל? תעשה אריאל על 11-12 וזהו לא יצא לך מפוסקל. 3.יש לי אתר אחר משהו colormauch משהו כזה אני יחפש ויערוך את ההודעה. 4.הקרדיט טוב הבנת כבר. קיצור אחי שיהיה לך בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחח אתה מצחיק אחי.... עיצוב שני שלך וכבר אתה קורא לעצמך "מעצב"?...
לך תלמד לעצב קודם כל ואז תתחיל למכור.... אנשים רציניים לא יקנו ממך! אנשים לומדים עיצוב שנים כדי שהם ירגישו מספיק טובים כדי למכור תוצר טוב... אתה סתם עושה לעצמך פאדיחות עכשיו....
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וחביבי תגובות כמו שלך לא עוזרות לבאנדם תפרגן קצת תעזור מה יש? מה ניהיה איתך |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לא משהו, אפילו לשני.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Guest / אורח
|
devil jin אני לא אמרתי שאני רוצה למכור... לא עוד... חוץ מזה שאני מעצב דברים ללא כל קשר לאתרים, אני לא מעצב רק אתרים. חתימות, סמלים אשיים, סמלים וכו'.. זה גם מה שאני מעצב.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אההה.... אז זה כבר יותר ברור כי בדרך כלל מי שקורא לעצמו מעצב אתרים מטרתו היא לעצב בתשלום...
אני מציע לך לבחליף חתימה כי זה ממש מבלבל...
# 10 |
חבר חדש
|
נחמד...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|