![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לשמוע הצעות מחיר לדומיין עולמי.
שלום לכולם
![]() אני מעוניין לשמוע מספר הצעות מחיר לדומיין עולמי מחברות שונות(מן הסתם רשומות ![]() הדומיין ככל הנראה ירכש דרך כרטיס אשראי אך אני אשמח לקבל גם הצעות להעברה בנקאית/דואר רשום. בנוסף, אני אשמח אם תפרטו קצת מהי ספקית שמות המתחם ממנה אתם קונים את הדומיין. *כרגע אני רק מעוניין לשמוע הצעות. הצעות מחיר פה או באימייל: Tal@TalGarty.Com. תודה, טל גרטי ![]()
# 2 |
חבר על
|
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין! להלן מחירי הדומיינים: *הספקית היא גודדי. המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד:052-5362821 * המחירים כולל מע"מ. *אנו רשומים במס' ופועלים כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
# 4 |
אחראי פורום
|
שלום טל,
FreshServ.Net תשמח להציע לך הצעה לרכישה של דומיין עולמי. תקופה - שנה. פאנל - יש. נרשם על שימך - יש. תמיכה מלאה בנוגע לדומיין - יש. מוזמן מ- גודדי. מחיר - 55 ש"ח לגורם חיצוני. 50 ש"ח ללקוח. תשלום באמצעות - בנק (הפקדה/העברה), דואר רשום (צ'ק למוטב בלבד/מזומן). ביקורות - בחתימה. פרטים לייצירת קשר בחתימה. אשמח לראות אותך בין לקוחותינו המרוצים. המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 5 |
חבר מתקדם
|
נישמח לספר לך דומיין מגודדי
*נירשם על שימך: + *תקופה של שנה *תשלום בעזרת הפקדה בנקאת\העברה בנקאית\דואר רשום *תמיכה מלאה: + מחיר : 55 ש"ח במידה ותרצה WS המחיר הוא 65 ש"ח ביקורות בחתימה ![]()
# 6 |
מנהל ראשי
|
שלום טל,
אשמח עם תעיין בהצעה הבאה: להלן מחירון שמות המתחם: סיומת Com/Net/Org (עלות לשנה): 55 ש"ח סיומת INFO (עלות לשנה): 45 ש"ח סיומת Biz (עלות לשנה): 55 ש"ח סיומת Us (עלות לשנה): 55 ש"ח סיומת Ws (עלות לשנה): 85 ש"ח הדומיין כולל:
* שים לב, המחירים הנ"ל הינם מחירים לתשלום בכ.א. לפרטים נוספים: פלאפון 0526-490559 ICQ 260713063 74782780 MSN admin@basicnetwork.co.il דואר אלקטרוני admin@basicnetwork.co.il לילה טוב, דניאל. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
שלום , שמי אילן ואני מחברת ווינר סרב,
ניתן לצפות במחירים של דומיינים בלינק הבא: http://www.wserv.co.il/i_1.html ניתן לשלם עם כל סוגי כרטיסי האשראי שער דולר לתאריך ה 27/02/2006 : 4.723 המחירים לא כוללים מע"מ אנחנו מספקים חשבונית מס 086443913 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|