![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פרוייקט IBMoD
שלום לכם
פרוייקט ibmod פרטים על הפרוייקט: מערכת פורומים מסוג ipb אם המון מודים בהתקנה אחת כן כן התקנה אחת ניפתח הרשמה לעידכונים כלומר: כול מי שרוצה לדעת מתי שניפתח האתר או מתי גירסאות יוצאות להורדה או שניהם כתובת לכניסה והרשמה: www.ibmod.be * אין שום דבר אשר פוגע באשכול הזה או מערכת פורומים מוצגת בו אז בבקשה אל תנעלו
משתמש - היכל התהילה
|
1. דומיין BE כבר מראה על אי רצינות, דומיין עולה 40 שקל חברים, אני בטוח שאפשר להשיג.
2. נראה לי רעיון דיי טיפש, מי ירצה אלף ואחת מודים? אם כבר, תעשו חבילות, למשל חבילת פורום גיימרים (תשימו משחקים אני יודע). חבילת אתר פרטי (צ'אט או משהו). ושבכל חבילה יהיו כמה מודים בסיסיים. אם אתם ממש רציניים, תעשו שאתה בוחר איזה מודים אתה רוצה וזה מביא לך את זה, זה ממש הרבה עבודה, אבל אם תצליחו, אז יהיה מעולה. בכל מקרה, בהצלחה. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
האתר עדיין לא ניפתח,למה לפרסם?
דווח. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
רק רציתי לדעת אם יש לך אישור רשמי מIPB לפרסם מערכת עם מודים?
כי בעיקרון הם לא מרשים לעשות דבר כזה בלי אישור רשמי שלהם. בכל מקרה אני מדווח להם על המערכת. |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
סבבה יענו אם עכשיו יעשו co.il בחינם זאת אומרת שואללה ונענע וכל השאר חרא נכון ? בקיצור מראה שאתה לא אדם רציני ! דומיין לא מראה כלום על אתר אלה אם זה סאב דומיין ואפילו לא ! |
|
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]()
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
נרשמתי,
שיהיה בהצלחה! אני מקווה אתם לא מוכרים את הרשימת תפוצה או משהו, כי...אם אני יראה ספאם ממכם יש אתר שיטפל בכם ![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה חושב שזה יפה? סבבה, מצדי שתשתמש בסאב דומיין של טיפו. לא אישית זה מראה על אי רצינות ככה שאם אני אכנס לאתר שהדומיין BE אני כנראה לא אחזור. ![]() |
|
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אוויש, חבל לפתוח את האשכול אין לפרסם שום דבר אשר רשום את המילה "פורום".
כמו כן, אני מקווה שתבין ותערוך את ההודעה. בהצלחה!
חבר וותיק
|
זה עוד למערכת חינמית
מציע לך לערוך |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|