![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מערכת...יש תמורה!...
למישהוא יש מערכת גביית קבצים?...
זאת אומרת תיראו: אני צריך את המערכת גביית קבצים ב-sms נגיד אני שם קובץ ואני רוצה שיקנו אותו ב-Sms נגיד שקודם ישלחו הודאת sms ואחר כך יורידו... צרו איתי קשר למי שיש את זה יש תמורה! אייסי-325319256 מסנג'ר- shafadov11@hotmail.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אתה צריך מתכנת שיבנה לך את המערכת(לפי מה שאני חושב מערכת בסביבות ה200-250 ש"ח)
במידה ותרצה אך ורק את שירותי הSMS תוכל לצור עמי קשר. והעיקר נאחל לך המון בהצלחה במציאה.
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
200-250?.........אני אומר לא פחות מ600, למה שאני יעבוד בשביל 200 ש"ח?...אתה יודע מה?..אפילו 600 לא מספיק כ"כ...זה עוד בשביל "להתאים" את עצמי לשוק. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
לא נכון!
200-250 גג 350 הוא יכול למצוא. ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר זה השיקול שלו.
# 5 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
300 שקל? נו באמת! איפה אתה חיי? הבנתי אתה לא תכנת, אז מחיר אל תזרוק. מי שלא תכנת לא יכול להבין את העבודה שלו. ב SMSים האלו אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, כי אתה מבין בזה, אבל בתכנות מי שלא יודע מה התכנת עושה ומה הו צריך לעשות שפשוט לא יכתוב סתם מחירים. ואתה יודע שאני אוהב אותך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
http://www.micropay.co.il/
אמממ כידוע לי בדרך כלל עושים את זה פה FIRESTYLE על זה אם אני לא טועה אבל זה עד 15 שקל או משהו ולוקחים % קיצר לא מבין בזה קח http://www.micropay.co.il/ תקרא תבין |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |