![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום האם מישהו מכיר עוד אתרים שעובדים כמו גוגל בתחום הקידום אתרים
בגוגל אתה שם מילות חיפוש בעמוד הHTML עם תגי מטא מישהו מכיר עוד מנועי חיפוש שעובדים על אותו עיקרון? שאם שמתי את התגי מטא האלה זה יעזור לי להופיע למעלה במנועי חיפוש קיצר מה שאני שואל זה האם מישהו מכיר עוד מנועי חיפוש שעובדים בסגנון של גוגל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נראה לי שאתה לא ממש "משופשף" בתחום הזה...
עליך לקרא מאמרים בנושא. *** נסה את האתר הנ"ל. - גוגל לא לוקח את תגי המטה כפרמטר איכותי... עריכה של טל: קרא חוקים.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by TalGarty; 29-05-06 at 08:15.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אשמח אם תוכל להביא לי את האתר בפרטי.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא קיים מנוע חכם כמו גוגל,
אבל יש את המתחרים שהם גם בדרך, www.Live.com www.msn.com www.a9.com ועוד כמה שלא קופצים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אם אתם רוצים אתרים בנושאי קידום אתרים ... תריצו בגוגל חיפוש תחת המילה הנ"ל ("קידום אתרים").
מקווה שאת זה מותר לפרסם.
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חוק זה חוק, ולא עוברים עליו. בפעם הבאה אתה באמת תקבל אזהרה.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אתם לא הבנתם כלל את שאלתי...
לא שאלתי כיצד אני מספק קידום אתרים, אלא באיזה סגנון רוב המנועי חיפוש עובד ולפי מה הם ממקמים אתרים מסויימים בעמוד הראשון. אני יודע שגוגל עובדת לפי page rank כניסות לכתובת מסויימת ממספר reffers שונים אבל כיצד רוב המנועי חיפוש עובדים? תודה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קידום אתרים, מתבסס בעיקרו על לינקים. זאת אומרת שעל מנת להתקדם בביטוי "כלבים", עליך להשיג קישורים מאתרים אחרים, אל האתר שלך, עם הביטוי "כלבים". כמובן שזה לא הכל, יש עוד המון דברים חשובים שיוכלו לעזור מאוד בקידום. עליהם כמובן, אי אפשר לפרט בהודעה אחת.
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כל אחד היה יכול לעשות את זה בשיטת "עשה זאת בעצמך" בגלל זה הרבה מאוד מקדמי אתרים שחוקרים איך גוגל עובד.... ועדיין לא נראה שמישהו עלה על זה 100% פעם yahoo הושפעו בעיקר בתגי מטה אבל זה היה מזמן |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|