![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() ההשקעה 200 שקל ,
בלי תגובות מיותרות רק מי שמוכן , עיצוב לרדיו , עם כמה דפים בודדים . שיהיה בו מקום למערכת סקרים , ומערכת ד"שים , האזנה, חדשות , מצעד , לוח שידורים , שדרנים . צור קשר . בעיקרון אני צריך שלוש מערכות פשוטות . 1 - מערכת ד"שים + ניהולה (מחיקת ד"שים וקריאה) , שתיהיה בפנל ניהול של המנהל , וגם של השדרנים . 2 - מערכת סקרים - עריכה , סטטיסטיקה - רק בפנל ניהול של המנהל . 3 - מערכת קטנה של צור קשר - של הודעות ששולחים יגיעו גם - לפנל ניהול של המנהל . שיהיה פנל ניהול שדרנים גם שיוכלו לראות ד"שים . מי שרוצה שיצור קשר . זו לא עבודה קשה . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אין אפילו סיכוי קטן שתמצא
עיצוב בסיסי אצל כל מעצב זה 300 שקל. תיכנות זה עוד 500 שקל לא פחות.. וגם אם פחות זה יוצא יותר תיקח את זה לצומת לבך
# 4 |
חבר חדש
|
לידע כללי זה אותו POZ שכתבו עליו ביקורות פה רק שהוא שינה את הניק שלו שלא יזהו אותו.
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=23557 וגם אני ביצעתי לו את העבודה הזאת בשלמותה בתמורה ל 2 דומיינים עולמיים בלבד והבנאדם זורק את הכל אחרי שהעבודה הושלמה בגלל שהצבע של הפאנל ניהול לא מתאים לו |
![]() |
![]() |
# 6 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה מתכנת שאתה יודע שזו לא עבודה קשה? במקרה הזה הייתי שותק במקומך. אני לא מתכנת, אבל אני יודע כמה זה קשה מה שביקשת,ובטח עולה על מחיר של 200 ש"ח! אתה חי בסרט.. תפסיקו כבר עם המחירי זנות הללו! כל מערכת,הכי פשוטה,דורשת זמן עבודה של המתכנת,גוזלת ממנו זמן. ועל הזמן הזה הוא ראוי ליותר מ - 200 ש"ח מסכנים. עכשיו יותר מזה,אתה רוצה גם עיצוב וגם את המערכת הזו ביחד ב - 200?! |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
רק מערת דשים וסקרים מיקצועית עולה יותר ממאתיים שקל.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|