![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום רב,
לפני שבוע בדיוק ביקשתי מרונן(לייט ארה) שיפתח לי רייסלר על השרת שלו ,שילמתי לו יום למחרת. ביום שני סיימתי לעלות את כל הגיבויים של לקוחותיי ,מאז התחילו הבעיות ,השרת של רונן כל הזמן נפל (שהוא גם השרת של style-host) השרת עצמו חלש ולא מסוגל להחזיק פורום שנחשב עוד קטן יחסית. כך עברו הימים עד היום וכל פעם קיבלתי הודעות באיימל שהשרת נפל עוד פעם ועוד פעם ,רונן נעל לי חשבונות ושכח לידע אותי ,מי שידעו אותי אלו הלקוחות. לפני יום-יומיים רונן הציע שהוא יעשה "ניקוי" למסד הפורום בכדי שהפורום יוכל לרוץ טוב על השרת , אחר כך , רונן אמר לי שהוא לא מעוניין להחזיק את הפורום שפתוח על הרייסלר שלי על השרת שלו כי הוא גורם לנפילות ,עניתי "בסדר" ושאלתי אם יש איזה פיצוי שאני יכול לקבל בתמורה (אני מפסיד פה כסף..) , הוא ענה שכן: 200 מגה אכסון(זהו גודל האכסון של הפורום) או 5 שקלים (כאילו שזה יעזור לי..). כרגע ,חשבון הרייסלר שלי נעול ואין מי שעונה לי. הלקוחות מתלוננים מאד. אני מקווה שהבהרתי את עמדתי. בברכה ,עומר! |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
בושה וחרפה
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט מגעיל...
|
![]() |
# 4 |
Whatever
|
והנה חברי פורום הוסטס הנחמדים שהולכים אחרי כל מה שמספרים להם..
אולי לכל הרוחות תחכו לתגובה של הצד השני לפני שאתם מודיעים "פשוט מגעיל" ??
חבר וותיק
|
ממש לא יפה מה שהוא עשה לך :[
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
להזהר מאנשים כאלה.
עסק רשום [?]
|
כדי להמנע מדברים כאלה קוראים תקנון לפני שנכנסים לחברה.
פעם אחרי פעם השרת נפל בגלל הפורום הזה. ופעם אחרי פעם אמרתי לעומר שאם הוא שוב יפתח את ההשהיה של החשבון אני ישהה לו את הריסיילר. מה לעשות בדבר הפיצוי שאני לא חייב לו על כך שהוא לא קורה את התקנון הצעתי לו פיצוי יחסי למחיר שהוא משלם. בתודה רונן.. Last edited by Light-Era.Net || Ronen; 15-07-06 at 14:05.. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
רונן אם פעם אחרי פעם השרת נופל בגלל הפורום השרת שלך גרוע + התחזוק + הצצוק + העסק
ואתה מוכיח זאת ! איפה כתוב לך בתקנון של העסק שם אתר שיש לו "מלא משתמשים" וזה יגרום לקריסה של שרת השרת יסגר השרות יגמר ? רונן נתת פה תגובה של לא יודע מה התגובה הכי מפגרת שראיתי בחיים שלי שמצדיקה את פותח הדיון ! אם אתה לא רוצה לאחסן אותו אתה מחזיר את הכסף ונפרדים כידידים לא אומר לו 5 שקל או 200 מגה ! כי הוא קנה רסיילר ! הוא שילם יותר מ5 שקל נכון ? תהנו לכם ולא אני לא מכיר אותו פשוט התגובה ה"מהממת" שלך גרמה לי לטירוף ! |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אמממ רונן אני חושב גם באמת שהתגובה שלך לא נימקה מספיק על פי תלונתו של עומר.
בכל מקרה מקווה שתסדרו ביניכם את זה , בהצלחה.
חבר על
|
עם כל הכבוד, כל הלקוחות שלי מעודכנים בהקשר למה שקרה לשרת, הארון שבו מאוחסן השרת ספג תקיפה מצד שלישי לא ידוע, עקב כך הארון נותק מרשת האינטרנט ע"י 012 למשך סדר גודל של כבערך 52 דקות. בקשר למסד הנתונים כתוב בתקנון של החברה שאסור בתכלית האיחסון ללא אישור מפורש של סטייל הוסט להעלות מסד נתונים ששוקל יותר ממאה מגה ואני מצטט "- אסור להעלות/להשתמש במסדי נתונים שמשקלם יותר ממאה מגה ללא אישור מפורש של סטייל הוסט. "
החשבון השועה פעמיים ורונן היה מודע לכך תוך חצי שעה מהשעיית החשבון, שבפעם השלישית ראיתי שהמסד נתונים הועלה חזרה ואין שיפור בגודל שלו, חשבון הריסיילר שמחזיק את החשבון הושעה עד לבירור נוסף עם רונן. חבל מאוד לרוץ ישר להוסטס ולא לנסות לצור קשר עם רונן בנייד. Last edited by Boris; 15-07-06 at 14:47.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|