![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש אחסון עד 100 מגה ודומיין, פרטים בפנים.
שלום,
אני בונה אתר ללקוח, וזה קומפלט, שזה אומר שאני צריך לדאוג לדומיין, אחסון והאתר עצמו. אני צריך הצעה לאחסון האתר, לתשלום מראש של שנה, ותק וביקורות משחקים פה תפקיד חשוב. תנאים מינימלים, אני צריך חבילה שתהיה גם קטנה מאוד (מקסימום 100 מגה, כמה שיותר קטן יותר טוב), עם אפשרות להרחבה בהמשך, ותק של שנתיים לפחות ברשת, ואני צריך גם דומיין (כנראה עולמי), ורצוי שהחברה שתספק אותו תהיה אותה חברה שמאכסנת. התשלום יתבצע במרוכז פעם בשנה על הדומיין ועל האכסון (בהנחה שהולכים על דומיין עולמי). אשמח לקבל הצעות. בברכה, עומר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
ב4 דולר לחודש תקבל חבילה כוללת 15 ג'יגה תעבורה חודשית.
בתשלום לשנה מראש, תקבל דומיין עולמי שירשם על שמך בגודדי. הוותק שלי משנת 2002 באכסונים. ועוסק מורשה משנת 1994. בהצלחה.
# 4 |
חסום
|
חבילות אחסון בחברת Winner Serv
כל חבילות האחסון הם על גבי שרת ווינדוס 2003 כולל פאנל ניהול PLESK תמיכה מלאה ב ASP/ASP.NET 1/ASP.NET 2/PHP/MYSQL/Shared SSL/ASPupload/ASPjpeg/ASPemail/ W3jmail professional/XUpload/JUpload/ASPencrypt/ASPpdf/ASPgrid יחד עם האחסון מקבלים מערכת סטטיסטיקה אשר נותנת מידע על הכניסות לאתר שלכם. אנחנו מספקים שני מערכות סטטיסטיקה כאשר ללקוח יש אפשרות לבחור אחת מהשניים. השם של המערכות הם : AWStats או Webalizer השרתים שלנו נמצאים בחוות השרתים של חברת NETVISION בישראל ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי ישראכרט או אמריקן אקספרס או מאסטרקרד או ויזה או דיינרס / הפקדה לחשבון בנק / משלוח צק בדואר / שירות "מזומן בזמן" של רשות הדואר אין תוספת ריבית כלשהי למשלמים בכרטיס אשראי חבילת Bronze 150 MB אחסון 10 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה למשלמים לשנה מראש 40 שקל לחודש לא כולל מע"מ (בתשלום רבעוני או שנתי) הצעת מחיר + טופס הזמנה + חוזה התקשרות http://www.wserv.co.il/offers/bronze.pdf להזמנות , הכנסו עוד היום לאתר בכתובת: www.wserv.co.il 086443913 |
![]() |
![]() |
# 5 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שלום רב,
אשמח אם תעיין באתרנו: http://www.lom.co.il/pages/WebHosting.html וותק של שנתיים. ביקורות ופרטים ליצירת קשר בחתימה. שבוע טוב, דני |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
שלום לך,
אשמח אם תעיין במחירון באתרנו: http://spd.co.il/web_hosting_linux/w...oredetails.php החברה הוקמה בסוף שנת 2001 ומתמחה בפתרונות אינטרנט כוללים. כיום החברה משרתת ומתחזקת אלפי אתרים אשר מאוכסנים על גבי מערך של מעל ל-40 שרתים. כל חשבונות האכסון מגובים אחת ליום על גבי שרת גיבוי יעודי , נשמרים 7 גיבויים לכל לקוח ( המייצגים מסגרת זמן של שבוע ) הגיבויים הם "גיבויי מראה" אשר כוללים את כל קבצי האתרים של הלקוח, מסדי הנתונים , תיבות האימייל וההגדרות . |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לאור העובדה שציינת שאתה מעדיף חבילה קטנה יותר אפילו מ-100 מגה, אני אשמח להציע לך את חבילת ה-MINI שלנו המאפשרת איחסון של עד 75 מגה. עלות החבילה הינה 64.95$ לשנה כולל מע"מ עלות דומיין עולמי הינה 14.95$ לשנה כולל מע"מ אם תרצה, תוכל לעיין במאפייני חבילת ה-BEGINNERS שלנו, אשר הזמנתה לשנה מזכה אותך בדומיין עולמי מתנה לשנה. עלות חבילה זו הינה 99.95$ לשנה כולל מע"מ חברת סייטים פתרונות טכנולוגיים בע"מ פועלת מאז תחילת שנת 2004 במידה ויש לך שאלות נוספות, אל תהסס ליצור איתנו קשר נשמח לראותך בין חוג לקוחותינו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|