![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
בקרוב ברשת : g&o עיצוב ופיתוח אתרים!!
בלי הרבה דיבורים וחפירות
העיצוב של האתר ![]() http://pikaf.com/g&o/ לא צריך הרבה בלאגן בעיצוב לסיגנון של האתר הזה מה שצריך בוא לפי דעתי ולפי השותף שלי יש בתוך העיצוב הנ"ל! יאללה אשמח לקבל תגובות |
![]() |
![]() |
# 2 |
Rar.co.il
|
חברת פיתוח ועיצוב אתרים עם עיצוב כזה פשוט ובכלל לא מושך? ובנוסף, קידוד כזה עלוב?
שפרו, שפרו, שפרו...
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
קודם כל השם, לא טוב, למקרה שלא ידעת יש את H&O.
עכשיו בקשר לאתר, משהו שם פועל? למה הכל נפתח בדף חדש? יש בכלל תכנות? בכל מקרה, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא אהבתי.
לדעתי העיצוב די פשוט ואינו מראה שום מורכבות כלשהי , מה גם שהקידוד מזעזע - ממתי עיצוב כזה דורש 30+ תמונות? כדאי שתחליפו זאת. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
חחחחח
תלמדו לקרוא חברה כתבתי בקרוב ברשת זה לא תיכנות בכלל זה סתם משהו שאני עשיתי ואין לי שום מושג בתיכנות :S עיצוב פשוט? אולי לדעתכם אחרי שניבנה לו תמערכת תוכן וניהול ניראה איך תגיבו בקשר לשם g&o קיצור של gilic and ori the man |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והשם עדיין דומה , לא משנה מה הוא אומר. כמו שפלייבוי תבעו את פלאפון על שימוש בלוגו דומה , אין שום קשר בין פלאפון לבין פורנו ככה שזה לא כ"כ משנה קשר או לא או מה שזה אומר. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
בלוגו כתוב
g&oritheman ![]() לא דומה בכלל לh&o |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
לא כל כך אהבתי צריך הרבה שיפור בעיצוב שיהיה יותר מושך
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
לא עובד...
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() כשאני נכנס לאתר, אני רואה את העיצוב, ומזה אני מבין מה הרמה שלכם... בכל אופן, ניסיתי להכנס ל"עיצוב אתרים" והדף לא נפתח... כך שכרגע, הרמה שלכם, היא, מה שהמשתמש יכול לראות, שזה העיצוב של האתר עצמו ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|