![]() |
# 1 | ||
חבר בקהילה
|
ביקורת על השירות בחברה C4KS.ws
המלצה: לא להתעסק עם החברה C4KS.ws.
בעיקר לא עם ערן - eranur2 חבר שלי אמר לי שהוא הכין למישהו פלאש, ובתמורה הבחור הזה הבטיח לו שני דומיינים. ובגלל שממש הייתי צריך דומיין באותה תקופה לתיק עבודות החדש שלי, שעבדתי עליו לפחות שבוע, אז הוא הציע לתת לי אחד מהם. שמחתי, אבל זה היה לפני שידעתי עם מי הוא התעסק. התאריך: 5/8/06, לפני חודש וחצי מהיום. כבר אז הייתי אמור להשיג את הדומיין שלי. ניסיתי ליצור קשר עם ערן, שלחתי לו הודעות במסנג'ר באייסיקיו ולא קיבלתי תשובה... ברגע שכן קיבלתי תשובה וביקשתי ממנו שירשום את הדומיין הוא רשם, אמר שלוקח לדומיין יומיים להתעדכן. חיכיתי אפילו 4 ימים, הדומיין לא פעל. השרת שלי דווקא כן חיכה לדומיין הזה והוא היה פעיל באותה תקופה. שבוע אחרי עוד נסיונות כושלים ליצור קשר עם ערן, השגתי תשובה, ביקשתי שינסה לשים את ה- DNS מחדש, דיברנו קצת והוא אמר "מצטער אני חייב לעזור ללקוחות שלי". חשוב לציין שהוא לא נתן לי גישה לפאנל של הדומיין באף שלב, ואמר לי מאוחר יותר שאני חייב לעדכן את הדומיין דרכו. סליחה? ערן אתה קיבלת תמורה לדומיין הזה לא? אז מה עושה אותי שונה מכל לקוח אחר? לא קיבלתי תשובה. השרת שלי נפל, מסיבות מסויימות, אז עברתי שרת, ביקשתי מערן לחדש את ה- DNS והוא לא עשה את זה, המשכתי לבקש הוא לא עשה את זה, אחרי איזה שבועיים השרת החדש שלי גם נפל מסיבות מסויימות, השגתי שרת חדש, הפעם אחד יציב ובטוח שלא יפול, אמרתי זהו, רק לתפוס את ערן פעם אחת שישנה את הדומיין וזהו האתר שלי פועל. הפעם היחידה שהצלחתי הייתה היום, חודש וחצי אחרי שהדומיין נרשם. הוא ענה לי, ביקשתי ממנו. התשובה שלו: eranur2 says: לא היום אני עסוק אין לי זמן לשנות DNS תדבר איתי מחר ביי אז אמרתי לו שאני מתכוון לכתוב את הביקורת הזאת, אז הוא ישר קפץ לשיחה ישירה איתי והפסיק להתחמק, אבל הנימוקים שלו לא היו משהו. ציטוט:
טוב, אמרתי לעצמי שאני כבר יקנה בעצמי את הדומיין, רק שיפעל לי הפאקינג אתר! אז ביקשתי ממנו למחוק את הדומיין וזהו נמאס לי לרדוף אחריו. האמת שלא הופתעתי מהתשובה ציטוט:
מעצב אתרים Last edited by opie; 18-09-06 at 16:04.. |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|