![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
650/700 שקלים,
היום עיצוב תיכנות והכול נעשה חשבון: עיצוב בסיסי ויפה: 300 שקל כול לפלאש: 50 שקל ותיכנות שזה גלריה/200 וגם /לקודד את האתר שזה עוד 50 / ותופס הזמנה / 50 סה"כ: 650 ככה לפי דעתי.
# 8 |
חבר בקהילה
|
שקל
מה זה השאלה הדבילית הזאת ?! עם כל הכבוד זאת שאלה באמת מיותרת. צריך לחשב את הסכופ לפי שעות עבודה , איכות העבודה , והמחירים שאתה מצפה לקבל עבור כל הקריטריונים. בקיצור מה שניסיתי להגיד לך , אתה אמור לעשות זאת בעצמך כי יש אנשים ברמה שעושים את העבודה הנ"ל ב2500 שקל מינימום ויש כאלו שעושים את זה ב250 ש"ח - הכל תלוי ברמה . בהצלחה. -אור. |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחח
1.99 ש"ח בסדר? מה זה השאלה הזאת זה כמו שאני יבוא וישאל האם כדי לחרבן עכשיו או עוד שעה זה כאילו ממש אבל מש מיותר תחשוב לבד תאמת אם אני הייתי מבקש הצמעת מחיר והבנאדם היה חושב על זה כמה ימים הייתי הולך ממנו נגיד היו באים אלי הייתי לוקח מחשבום מתקתק כמה מספרים שיראו שאני מחשב משהו וזורק מספר נחמד שאני רוצה לעבודה... זה לא משנה כמה זמן עבודה בחנות זה כה משנה כמה זן אתה יושב אבל יכול להיות המערכת תיהיה לך חלק בלי בעיות ותסיים תוך שעה או שהיו לך מלא תקלות וכו' ללקוח זה לא מעניין הוא רוצה לקבל מוצר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|