![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
דיייי לא יכול עם הGTA הזה בחיית מישהו
די אני לא יכול יותר בחיית מישהו ! מה הבעיה פה גם כן !
זה תמיד קורה שאני נכנס למוסכים של השיפורים ![]() בחיית מישהו מה לא עשיתי שיחזור מערכת התקנה 100 אפילו הורדתי מחדש 10 גירסאות שונות איחוי מה לא וזה לא עוזרר אפדייט לוינדוס אין סריקת וירוסים הכל הכל הכל בחיית מישהו שיציל אותי |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש איזה בעיה עם הזיכרון או משהו...
כמה זיכרון יש לך ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תיכנס לשרתים בחו''ל ותנסה להיכנס לשיפורים אם זה ניכנס לך
תשלח הודעה פרטית
# 4 |
הוסטסניון
|
יש לי 512 אבל בקאונטר סורס אין לי בעיות ב HL2 הכל עובד חלק קארום ? טס רק פה במוסך זה קורה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לשדרג את הזיכרון.. 512 זה לא כזה הרבה היום..
אין קשר לוירוסים.. כל התוכנות שיש לך ברקע טוחנות לך את הזיכרון.. אנטיוירוס , אייסיקיו וכדומה.. חוץ מזה.. אולי התקנת הרבה משחקים ותוכנות על המחשב.. הוא לא עומד בעומס.. בקיצור.. תנקה אותו.. או שתשדרג.. עריכה : אם רק במוסך זה קורה לך.. אז כנראה זה לא העניין של הזיכרון.. אלא משהו לא טוב כנראה במשחק.. ושאתה לא ברשת אין לך בעיה להכנס לזה? |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
זה קרה לי
הורדתי איזה קובץ, סידר הכל, תשאל את מתן מסטייל-הוסט, יתן לך לינק להורדה . |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תנסה לפרמט,
אם לא, וניסית כמה גירסאות, תעדכן דריברים, אם עדיין לא עובד כנראה שהזיכרון פגום.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בן אתה לא יכול לשלוח לי אחי ?
ואני לא צריך לפרמט ! ולא לקנות עוד זיכרון אחי יש לי 512 ועוד ג'יגה שלא מחובר אבל גם שהוא מחובר זה קורה ! זה קורה בכל שרת בשיפורים בן שלח לי בפרטי בקשה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני אומר לך שזה או זכרון פגום, או דריברים או פשוט התקנה לא "נקיה" של וינדוס, פירמוט "מרענן" לך את המחשב. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התוכנה הזאת כתובה UnManaged מה שאומר שהתוכנה מבצעת בעצמה פניות לזיכרון. התוכנה ניסתה לפנות למקטע בזיכרון שהיא ציפתה לקרוא ממנה, היא לא הצליחה, והיא גם לא התכוננה למקרה של כישלון, כך שהדבר נזרק לטיפול מערכת ההפעלה. זה פוסל מיד 2 דברים שהרבה אנשים אוהבים להגיד: 1. חסר זיכרון. יכול להיות ש512 MB זה מעט, יכול להיות שצריך להוסיף - אבל זה לא המקרה פה. 2. פירמוט והתקנה מחדש. פירמוט - פיתרון אחרון (ואם הבעייה בתוכנה, אז זה לא יעזור). התקנת מערכת הפעלה לא תהיה רלוונטית, מאחר והבעייה בתוכנה. הסיבה כפי שאני מבין אותה, זה בעייה בתוכנה עצמה. בטח יש איזשהו עדכון או פאצ' שאמור לפתור את הבעייה הזאת. כך, שכמו שנאמר, נסה למצוא את התיקון הזה. אם התוכנה פגומה - התקנה מחדש של הגרסא הפגומה בוודאי לא תעזור. פירמוט עלול לעזור, אם מדובר בשגיאה בגישה לזיכרון שנוצרה בגלל התנגשות בין תוכנות. ליתר ביטחון, נסה לסגור תוכנות אבטחה ושאר תוכנות שפועלות ברקע. אם זה חוזר, אז כנראה באמת יש בעייה בתוכנה וחפש תיקון. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|