![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
איזה פלאפון עדיף לקנות?
ערב טוב, אני מתכנן לקנות פלאפון בקרוב, אבל אני ממש תקוע פה, וצריך עזרה, נתקלתי בשני פלאפונים, שניהם של סוני אריקסון, וקשה לי להחליט באיזה מהם לבחור. מצד אחד, יש לי את K610I פלאפון דור שלישי, מצלמה אחורית של 2 מגה פיקסלים, עם 72 פולי, שזה ממש טוב מצד שני, יש את W810I פלאפון דור שני, מצלמה אחורית של 2 מגה פיקסלים, עם תוכנה בשם Walkman ו40 פולי, שזה די טוב החיסרון בK610I למצלמה אין מאקרו ופלאש החיסרון בW810I פלאפון לא דור שלישי (לא שממש אכפת לי), וזהו בעצם את שניהם מצאתי בהפרש מחיר ממש קטן, במי כדאי לבחור? בתודה, טל :] |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לי יש K610I, אני מאוד מרוצה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
את ה W810אתה מקבל עם 512 זיכרון
ואת ה K610 אתה מקבל עם 64 זיכרון . אני מעדיף את הW810 . יש עוד מספר הבדלים ביניהם שאם אתה רוצה לדעת אני אפרט לך, לי יש W810 לאחי K610
# 4 |
מ.תיכנות
|
לפי מה שראיתי, לK610I חסר אוטופוקוס, מאקרו ופלאש, לעומת זאת יש לו איכות נגן גבוהה יותר, האם יש עוד הבדלים?
Last edited by WebProject; 28-12-06 at 18:22.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
k610i, לא מצאתי לו חסרונות מבחינת המערכת.
המאקרו לא יעזור לך, זה לצילומים מקרוב - ועדיף לזה מצלמה איכותית רגילה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
אז מה כדאי?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לך על ה- W810i תחלס הוא יותר טוב בכל דבר שיש בפלאפון מלבד זאת שהוא דור שלישי ( How Care !? )
בקשר לרמקול, אולי הוא קצת יותר חזק. אבל הרמקול של ה- K610i מזייף ברמות. מצלמה? W810 לוקח בקלות וגם מבחינת העיצוב. תחלס, למי אכפת כמה שוקל הפלאפון חחח |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() ![]() בכל מקרה, אשמח לעוד דעות :] |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לדעתי-הk610i טלפון מצוין,יש אותו לחבר שלי והוא ממש מרוצה..
ובקשר למצלמה-אני רוצה לשאול אותך שאלה,כמה אתה באמת מצלם עם הטלפון שאתה צריך מאקרו ופוקוס? אם אתה רוצה להיות דודו עמר זה רק עם מצלמה נורמלית. ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|