![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מציג לי דף לבן בעת הצגת הקוד..
זה הקוד:
קוד:
<html dir='rtl'> <head> <title>לוח בקרה למנהלים</title> </head> <body> <?php if ($_COOKIE['Shtock']) { $url = $_SERVER['PHP_SELF']; $act=$_GET['act']; function tafrit() { ?> <a href='admin.php'>ראשי</a><br /> <a href='admin.php?act=add'>הוסף קטגוריה</a><br /> <a href='admin.php?act=del'>מחק קטגוריה</a><br /> <a href='admin.php?act=edit'>ערוך קטגוריה</a><br /> <a href='admin.php?act=users'>ערוך משתמשים</a><br /> <? } function includer() { switch ($_GET['act']) { case 'add': include ('Admin/ad_new.php'); break; //---------------- case 'del': include('Admin/ad_delete.php'); break; //---------------- case 'edit': include('Admin/ad_edit.php'); break; //---------------- case 'users': include('Admin/ad_users.php'); break; //---------------- default: include('Admin/ad_index.php'); } } ?> <frameset cols="25%, *"> <frame scrolling="no" src="<? tafrit(); ?>" /> <frame noresize scrolling="auto" src="<? includer(); ?>" /> </frameset> <? }else { exit("אנא היתחבר לפני הכניסה"); } ?> </body> </html> אבל כאשר היא לא קיימת הוא מציג ליאת השגיאה.. למה יש דף לבן?
# 2 |
חבר בקהילה
|
השימוש שלך בפונקציות, הוא לא נכון.
ה- iFrame מצפה לכתובת, לא לקוד HTML, בנוסף לזה שבפונקציה includer, גם את זה אתה לא מחזיר..
# 3 |
חבר חדש
|
אז מה לעשות לשלוח את זה לקובץ אחר??
ולא הבנתי מה הכוונה שבפונקציה includer אני לא מחזיר..
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
ה-frameset לא אמור לבוא לפני ה-BODY?
# 5 |
חבר בקהילה
|
ואני בטיפשותי חשבתי שזה iFrame...
![]()
# 6 |
חבר חדש
|
לא... הוא אמור להופיע ב body
# 7 |
Whatever
|
לא, frameset מוצג אחרי ה head וללא body..
# 8 |
חבר חדש
|
לא משנה היסתדרתי אפשר לנעול תודה
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|