הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-01-07, 20:15   # 1
MaorA
חבר על

מיני פרופיל

MaorA לא מחובר  

כמה שאלות לגבי קידום אתרים.

שלום לכולם,

שמי מאור ואני די חדש בקידום אתרים.

אני מקדם את האתר שלי, ועלו לי כמה שאלות שאני חייב עליהם תשובות.

1.האם יש תאריך מדויק לעדכוני PR?

2.האם יש תאריך מדויק לעליה בדירוג של האתר בגוגל? או שכל אתר עולה לבד לפי ההפצה שלו? או שיש תאריך מדויק שגוגל בודקת את האתרים ולפי זה הם עולים בדירוג?

3.אם אני מקדם אתר שאין בו טקסט יש בו תמונה ובתמונה יש קישורים ל-פורום, רדיו, אתר, וכו'. האם חייב שיהיה טקסט קיים באתר שאני מקדם?

4.האם הדירוג בגוגל כלול רק לפי החלפת קישורים? או שיש עוד דרכים לקדם את האתר בגוגל?

אני יודע שאלו שאלות קצת מצחיקות אבל אני חייב עליהם תשובות.

תודה רבה לכל מי שיעזור, ויום טוב.

מזרחית | העלאת תמונות

Last edited by MaorA; 16-01-07 at 20:28..
  Reply With Quote
ישן 16-01-07, 20:25   # 2
ראשן
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

ראשן לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorA צפה בהודעה
שלום לכולם,

2.האם יש תאריך מדויק לעליה בדירוג של האתר בגוגל? או שכל אתר עולה לבד לפי ההפצה שלו? או שיש תאריך מדויק שגוגל בודקת את האתרים ולפי זה הם עולים בדירוג?

3.אם אני מקדם אתר שאין בו טקסט יש בו תמונה ובתמונה יש קישורים ל-פורום, רדיו, אתר, וכו'. האם חייב שיהיה טקסט קיים באתר שאני מקדם?

4.האם הדירוג בגוגל כלול רק החלפת קישורים? או שיש עוד דרכים לקדם את האתר בגוגל?

אני יודע שאלו שאלות קצת מצחיקות אבל אני חייב עליהם תשובה.

תודה רבה לכל מי שיעזור, ויום טוב.
1. אין תאריך מדויק אבל יש הערכות. כנראה שיהיה אחד בימים\השבוע הקרוב.

2. ממה שידוע לי ממש לא. הזחלן של גוגל מבקר באתרך וסורק את כל הדפים מידי פעם, והתקופה נקבעת לפי כל מיני פרמטרים לדוגמא אם זה אתר חדשות יכול להיות שיבקר כמה פעמים ביום או פורום בדרך כלל לפחות פעם ביום. לעומת זאת אתר שמתעדכן לעיתים רחוקות גם יסרק לעיתים רחוקות. לסיכום - זה מתבצע כל הזמן.

3. לא מומלץ לעשות את זה, אבל לדוגמא אם תכתוב robot בגוגל תוכל למצוא במקום השני מתוך 85 מיליון אתרים אתר ללא טקסט בכלל. אם אתה עושה את זה אז תעשה שימוש בתגי alt, שים title נכון ותקשר עם המילים שאתה צריך. לסיכום - קשה יותר אבל אפשרי.

4. ממש ממש לא. ישנם מספר גורמים שלינקים הוא רק אחד מהם. המלצה אישית שלי - קנה את trafficbooster.
ebookמצוין שרכשתי ונהנתי ממנו

אני לא יודע אם כל התשובות שלי מדויקות כי אני גם מתחיל אבל אני מאמין שלא טעיתי (לפחות לא בהכל ).

בהצלחה
  Reply With Quote
ישן 16-01-07, 20:35   # 3
taikaish
הוסטסניון

מיני פרופיל

taikaish לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorA צפה בהודעה
שלום לכולם,

לא. ההשארה היא בערך אחת ל-3 חודשים.
הסריקה מתבצעת בהתאם לאתר שלך, בכל חיפוש גוגל מסדר את התוצאות המאונדקסות לפי האלגורתים.
אתה יכול לקדם מה שאתה רוצה, אבל העמוד שאתה מתאר לא יגיד לגוגל כלוםף תוסיף טקסט הסבר וקישורים רגילים.
4.האם הדירוג בגוגל כלול רק לפי החלפת קישורים? או שיש עוד דרכים לקדם את האתר בגוגל?
לינקים זה ממש ממש ממש (ואני יכול להמשיך) ממש לא הכל.
התוכן מאוד מאוד חשוב, הכותרות ועוד הרבה דברים, זה באמת מצחיק, אתה לא באמת חושב שאני אוכל לשפוך את תורת הקידום כאן באשכול? ולא רק מכיוון ואני לא ממש יודע אותה.
אני יודע שאלו שאלות קצת מצחיקות אבל אני חייב עליהם תשובות.

תודה רבה לכל מי שיעזור, ויום טוב
מקווה שעזרתי.
  Reply With Quote
ישן 16-01-07, 21:01   # 4
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

תאי אתה לא צודק בדבר אחד: במידה ויש תמונה שדרכה יש קישור html רגיל וטוב אז גוגל כמובן יכול לעבור לעמוד וזה מה שחשוב כלומר במידה וזה רק דף שמעביר לתוך האתר- סוג של פתיחון לא חובה טקסט. במידה וזה הורס את התדמית יש דרכים ויש מה לעשות.

לגבי השאלה על התאריך המסויים שאתה עולה בדרוג אני אתן לך תשובה קצת מעבר.
תראה קידום אתרים זה תהליך בהמשכים, התחרות היא תמידית- אין כזה דבר גמרנו ודי.
לגוגל יש "רובוטים" שנכנסים לאתרים ובאמת סורקים אותם- זה מה שמשפיע על הדרוג פחות או יותר.
אתה לא יכול לדעת מתי גוגל יכנס לאתרך, אבל אתה יכול לגרום לו לבוא לבקר יותר ובכך להקדים את העדכון שלך שם. איך? לשמור את האתר מעודכן! זה מה שמעודד את השרתים של גוגל לבוא ולבדוק יותר ויותר.
בעידכונים תכניס את המילים שאתה רוצה לקדם במקומות בולטים כמה שניתן, כך גוגל ימצא אותם וכך תגרום לו לחשוב שאתרך יותר רלוונטי לביטוי- זו מחשבה של מקדם, תמצא את הדרכים.
כמובן כל פרוייקט זה קידום שונה וזה מה שהופך את הקידום למקצוע מעניין.
בהצלחה.

אל תתחיל לחשוב על דרכים להתחכם ולהכניס 25835 פעמים את המילה שאתה רוצה לקדם בלי שום הקשר.
אל תזלזל ביכולות של גוגל הם מספיק חכמים, תתחכם איפה שאפשר.

אני חייב להוסיף: קידום אתרים זה מקצוע- מורכב ביותר!
שלא תצפה לתוצאות הכי טובות בביטויים מאוד חזקים.
והכי חשוב: לפני שאתה באמת מקדם רציני שלמד מספר שנים ברצינות רבה אצל אדם בעל ידע ובעוד כמה מקומות, לעולם אבל לעולם אל תקרא לעצמך בתוארים מצחיקים ("מקדם אתרים מקצועי", או יותר עצוב \"מקצוהי"\- גם בזה אני נתקל), או לכל הפחות תוצאות מרשימות

אתר ההומור הישראלי הגדול ביותר!

Last edited by talyigal; 16-01-07 at 21:13..
  Reply With Quote
ישן 16-01-07, 21:04   # 5
taikaish
הוסטסניון

מיני פרופיל

taikaish לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי talyigal צפה בהודעה
תאי אתה לא צודק בדבר אחד: במידה ויש תמונה שדרכה יש קישור html רגיל וטוב אז גוגל כמובן יכול לעבור לעמוד וזה מה שחשוב כלומר במידה וזה רק דף שמעביר לתוך האתר- סוג של פתיחון לא חובה טקסט. במידה וזה הורס את התדמית יש דרכים ויש מה לעשות.
2 דברים.
1- אני התייחסתי לקידום העמוד בו נמצא ה"אינדקס" הזה,
ו-2 אם אני לא טועה, קישור טקסט רגיל יגיד לגוגל בערך מה מילות המפתח, אבל יכול להיות שאני כן טועה.
  Reply With Quote
ישן 16-01-07, 21:17   # 6
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TaiKaish צפה בהודעה
2 דברים.
1- אני התייחסתי לקידום העמוד בו נמצא ה"אינדקס" הזה,
ו-2 אם אני לא טועה, קישור טקסט רגיל יגיד לגוגל בערך מה מילות המפתח, אבל יכול להיות שאני כן טועה.
לא אתה צודק בעניין הזה- כלומר הוא מרוויח דרך קישור טקסט תחת המילה הספציפית שהוא רוצה לקדם נקודות זכות עם קידום המילה בהנחה שלעמוד הפתחון יש pr מינמלי או לפחות הכרות עם גוגל.
אבל זה בכלל לא נורא- סה"כ הפסד של קישור אחד כאשר אפשר תמיד להחליף. ובמידה וזה מקלקל את תדמית האתר זה לא שווה את זה. השאיפה של כל מקדם זה לא להרוס את התדמית של האתר בכלל!

אתר ההומור הישראלי הגדול ביותר!
  Reply With Quote
ישן 16-01-07, 23:34   # 7
MaorA
חבר על

מיני פרופיל

MaorA לא מחובר  

תודה לכולם על העזרה.

ו-talyigal, אני לעולם לא יקרא לעצמי ככה, אפילו אם אני יהיה ככה [מתוך צניעות] למרות שאני לא יהיה.

אני רק מנסה לקדם את האתר שלי, זה הכל

מזרחית | העלאת תמונות
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום