![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת פורום PHPBB לעבודה רצנית ומסובכת!
דרוש מתכנת פורום PHPBB לעבודה רצנית ומסובכת!
לתרגם לעברית ולהתקין מערכת פורום,עיצוב,מודים,לתחזק ולעדכן התרגום חייב להיות בשפה עברית גובהה ומכובדת יש לתרגם מערכת PHPBB הכי חדשה ומעודכנת יש להתקין ולתרגם ולהתאים לעיצוב מעל 155 מודים יש להתקין ולתרגם ולהתאים למודים מעל 25 עיצובים אני דורש את התרגום הכי טוב לעברית אני דורש התקנה ללא בגים ובעיות וחורי אבטחה אני דורש את הגריסה הכי מעודכנת ברשת למודים ועיצוב ומערכת שוב בעבודה מאוד רצינית ומסובכת! דרישות חובה: ---------------- אי סי קיו,מסנג'ר,סקיפון (לפחות אחד מהם) פלאפון זימינות לפחות של 8-4 שעות ביום (כמה שיותר יותר טוב) מגיל 13 שהיה אחרי ורצני שפה גבוהה ואנגלית ועברית בשפת אם ידע רחב וענק בתחום PHPBB והתיכנות יתרון למתכנתים אשר יכולים להוסיף מודים שהם בונים!!! תרשמו כאן את המחיר ו/או ההצעה שלכם (רק כאן!!!) עם תסימו תוך חודש את הכול תקבלו תגמול נוסף! לפרויקט קוראים NODPLOS או NODBIG המהפך כבר בדרך.... תודה רבה ![]() אה וסליחה על הניסוח של הההודעה עם משהו נפגע או נעלב ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקיי צור איתי קשר ואני אתן לך הצעת מחיר מסודרת
קצת עליי: שם: אבי כהן גיל: 18 וחצי התמחות: עיצוב,הנפשה,תכנות ברמה בסיסית, שליטה מלאה באנגלית ועברית. בגרות מלאה הכוללת 5 יח' אנגלית עם ציון סופי ללא פאקטור 92 תירגמתי ויישרתי את המערכות IPBTOPLIST1.2,VB2.1,VB3.01,IPB2.1,VB3.5.1 בנוסף תירגמתי למעלה מ200 מודים מורכבים: משחקיה,פורטל,צבא,משתמשים,שחקנים,טריווה ועוד... שלח לי אפיון מסודר ודוגמא למערכת על מנת שאוכל לתת לך הצעת מחיר מסודרת למייל בכתובת: kola2004@walla.com או שתיצור עימי קשר טלפונית 0524390986 בברכה אבי |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
אתה באמת רציני?
קודם כל יש לך את המערכת הכי חדשה ומעודכנת כבר בעברית בפרוייקט הרשמי. חוץ מזה, יש שם את כל העיצובים שתרצה (טוב נו כמעט כל העיצובים שתרצה) בתירגום וביישור לימין. חוץ מזה2, יש גם מודים מתורגמים שם באגף מודים. למה להתחיל עבודה כזאת שיש כבר הכל מוכן? ועוד משהו ![]() בקרוב (חודש-חודשיים) ישוחרר אולימפוס. כן כן אולימפוס הגירסא הידועה כphpBB 3.0 שיש בה המון מודים שימושים (משמע אין את לוטו, בנק, משחקיה, קזינו, נקודות מה שאתה באמת לא רוצה בקהילה שלך.) וככל הנראה גם עיצובים יתאמו לגירסא החדשה. לכן , אתה לא חושב שכדאי לחכות קצת ולחסוך את הסכום המאוד יפה (300 שקל מינימום ומי שלוקח מינימום באמת באמת באמת פראייר) שאתה תצטרך לשלם למתכנת? אגב, לכל אלה שכבר רצים על זה כי phpBB זאת מערכת שקל לעבוד איתה, שיחשוב שוב, הוא רוצה 25 עיצובים, משמע 25 פעם להריץ את אותו הקוד שוב ושוב על מספר לא קטן של עיצובים. ובטח הוא יתן לכם להתקין מודים נחמדים מאוד כמו סאב פורום, ואם אתם באמת לא מבינים איך המערכת עובדת התנגשות בין המודים לא רחוקה ממכם בכלל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|