![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מעונין למכור כמה דומיינים נדירים
שלום לכולם אני אחד הבעלים של אחד האתרים הגדולים ברשת ישראוורז
כרגע הוא בשידרוגים וכניראה שהדומיין ימכר + עוד כמה דומיינים מעולים Israwarez.ws - הכתובת של האתר הקיים שלי שירד לשידרוגים Israsex.co.il - כתובת של אתר הסקס של הרשת (אתר לא פעיל) Isratop.net כתובת של תחרות האתרים של הרשת (אתר לא פעיל) Kohav-hamizrah.net כתובת של אתר מזרחית Extra-warez.net כתובת שנקנתה מחול באלפי שקלים ממישהוא ששכח לחדש תדומיין יש עוד כמה לפרטים והצעות נא לפנות לאיי סי שבחתימה לפנות רק עם מחירים גבוהים באלפים ללא משחקים וללא כלום נ.ב לדומיין הראשון יש ים כניסות וההצעה עליו היא לא פחות מכמה אלפים טובים ואם אפשר בדולרים |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שלחתי לי פרטים שקריים על האתר כי ראיתי את הסטטיסטיקות שלו לפני כמה ימים. וגם מה הסיכוי שאתר שמצליח ויש לו אלפי כניסות ישכחו לחדש לו את הדומיין? ואם שכחו אז הוא עלה לך דולרים ספורים. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
תגיד, באיזו כיתה אתה?
ציטוט:
מצד שני קנית אותו ב"אלפי שקלים". אז איך קנית ב"אלפי שקלים" אם "שחכו לחדש את הדומיין"? מאיזה אדם בדיוק קנית? חוץ מזה, לא הגיוני שהיו אלפי כניסות. למה? אם היו לו אלפי כניסות כניראה שהיה אתר פעיל, אם הוא היה אתר פעיל מן הסתם שהוא היה מחדש את הדומיין שלו. בקיצור, ניראה כאן הכל שקר, כן בטח רבע מיליון יוניקים ביום. אם כבר בחודש שכל יום מתאפסים היוניקים ובן אדם יכול להכנס 30 פעמים כל יום פעם 1 וזה יקרה 30 יוניקים. (עזבו, מסובך :P) |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|