![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
תאילנד: 66 הרוגים בהתרסקות
מטוס תאילנדי, שהיה בטיסה בין בנגקוק לפוקט, התרסק בעת שניסה לנחות בשדה התעופה בתנאי מזג אויר קשים. מושל מחוז פוקט דיווח על 40 נעדרים. לא ברור אם היו ישראלים על המטוס
טיסה 269 של חברת "וואן טו גו", שהיה בטיסה פנים ארצית מבנגקוק לפוקט, התרסק בעת שניסה לנחות בשדה התעופה בפוקט (16.9.07). על פי הדיווח, המטוס אף נבקע לשניים בעת שהתרסק. מושל פוקט מדווח על 66 הרוגים ו-40 נעדרים מבין 128 נוסעי המטוס וחברי הצוות שהיו על סיפונו. יש 3 פצועים ישראלים http://news.msn.co.il/news/WorldNews...0916124201.htm |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
וואי קראתי בוואלה הם אמרו שהם בכלל חוששים שהיו ישראלים על המטוס...נקווה שהMSN טועה..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
88 הרוגים ו 42 פצועים. היו 9 ישראלים
Last edited by DanielS; 16-09-07 at 17:05.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
עצוב... =[
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
עצוב מאוד , מקווה שלא יהיו עוד הרוגים .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כן, מקרה מפחיד .. לבנתיים זיהו שלוש גופות של ישראלים , כואב מאוד =(
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
עצוב מאוד,רק שחבל שהישראלים חושבים שתאילנד הזאת "גן עדן" בגלל הזונות ששם?בגלל המקומות היפים?בגלל שזול שם?מה מה מה נוסעים לשם?
בעיקר למקומות שיש בהם "אקסטרים" לא חסר בארץ "אקסטרים" אההה? מאוד חבל. יהיה זכרם ברוך של כל ההרוגים. Last edited by urieluri93; 18-09-07 at 16:26.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
היתי שם בחופש שעבר פשוט מטורף שם,אני הייתי רק בן 14 וחצי,ונתנו לי לעשות שם על טרטקטורון ,ואופנוע ים...הארץ עצמה ממש יפה,ומישראלים שם שדיברנו איתם אמרו שביערות מדהים(לא הייתי ביערות כי אני קטן יחסית)...מלא ישראלים היו שם. מה שכן המטוסים בטיסות פנימיות מאוד ישנים.. וחבל על מה שקרה. יהיה זכרם ברוך של כל ההרוגים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |