![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
הפצת מערכת חופשית-עצות.
יכול להיות שאפיץ מערכת ניהול תוכן שאבנה בקרוב.
אשמח לדעת איך אגן מהורדת זכויות יוצרים? או/ו- מכירה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
הצפנה של הזכויות בתוספת של קוד אימות ..
אם אין אימות המערכת לא עולה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא חושב שיש אפשרות ישירה לזה על הזכויות יוצרים תוכל להגן ע"י כך שתעשה שהמערכת לא תהיה קוד פתוח וזהוא כאילו את הקוד תצפין או ב-ioncube או בהצפנה של zend
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
zend דורש התקנות על השרת....לכן קשה לפענך..
ioncube גם דורש, למרות שיש לו אפשרות לא להתקין, אבל האפשרות הזאת לא עובדת על שרתים שחסמו כל מיני דברים (פונקציות של אבטחה וכד'). להגן על זכויות היוצרים אתה לא תצליח, בדיוק כמו שphpnuke, phpbb, ipb לא מצליחים...מה לעשות.. לא תוכל לעשות משהו לא יעקפו, אתה תוכל אולי לעשות משהו קצת מעל האיש הפשוט, אבל יבוא מתכנת אחר וישחרר לעולם את "הידע"...אין מה לעשות נגד זה בקיצור. תשים זכויות ותקווה שלא יורידו אותם, פשוט ככה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אם תצפין את הקוד עם Zend Guard אני מאמין שזה יעצור.
לדעתי זה אחת מההצפנות קוד הטובות בעולם לphp. ד"א זה עולה כסף.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() גם תומר(Tomer) כשפירם את upanel 9 "קנה" את התוכנה הזאת ![]() הכי טוב זה עם zend להצפין וזהוא נגמר הסיפור הבעיה רק שיהיה צריך להתקין על כל שרת איזה תוסף מיוחד כזה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הבעיה שלא תמיד הבעלי השרתים ירצו להתקין את זה..
אורי זה סתם מסובך..(ממה שהבנתי..) שהרי זה אמור להיות חופשי לא תלוי בבעל המערכת.. וד"א לא משנה איזה הגנה תעשה. תמיד אבל תמיד היא תוכל להיפרץ(נכון אולי אחרי אלף שנים..אבל תיפרץ..) צום קל אביחי
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חושב שהגנה עם ZEND תספיק
ואם מישהו ישקיע עד כדי כך בשביל להוריד זכויות יוצרים, מגיע לו לקבל את זה בלי זכויות, לא? |
![]() |
![]() |
# 10 |
Whatever
|
אם כבר, אז אני ממליץ על ionCube שעובדת בצורה נפלאה. עולה כסף.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|