הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-10-07, 19:16   # 1
Qweb
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Qweb לא מחובר  

דיון|השביתה צריכה להיפסק?

שלום,
משהו שמאוד מעניין אותי, זו השביתה.

לדעתי המורים צודקים במאבק שלהם והם לא צריכים להתקפל.
והרצח של רז חג'ג' רק מוכיח לנו את זה, אילו משרד החינוך היה נותן להם משכורות גבוהות,
הם לא היו שובתים.
משרד החינוך אשם בחינוך הכושל הזה.

לדעתי המורים לא צריכים להפסיק.

[אגב, אני לא אומר את זה כי אני נהיה מהשביתה - אני לא, אין אצלי שביתה]

דעתכם?
ישן 30-10-07, 19:23   # 2
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

שמע הם צודקים 100%, אני זוכר את המס' שעות לימוד שהיו לי בכיתות יותר נמוכות..וכל שנה יש קיצוץ במשהו מסויים.

הרמת השכלה כאן נופלת כל שנה....צריך שביתה כזאת...היא תפגע בי ובכל מי שבכיתות הגבוהות..אבל צריך כזאת שביתה.
  Reply With Quote
ישן 30-10-07, 19:29   # 3
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

הם צריכים לעבוד יותר ולקבל יותר, אין מה לעשות - אבל לא כל כך הרבה. גם כשהם היו ילדים היו שביתות, הם יודעו שהם נכנסים לזה - הם לא יכולים להרוס ככה את המדינה. קיבלו הצעה, שיקחו אותה וזהו. אנחנו נלמד בסוף, השאלה היא האם אנחנו נלמד עם אותם מורים (שלא מקבלים משכורת, הם שובתים) או עם מורים מההסתדרות ומורים חיילים.
  Reply With Quote
ישן 30-10-07, 19:35   # 4
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

בהחלט צריכה להסתיים, אבל עם תוצאה שתשתלם למורים, זה כבר מספר שנים שהם נאבקים באוצר ללא תוצאה משמעותית.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 30-10-07, 19:36   # 5
DeanT
חבר על

DeanT's Avatar

מיני פרופיל

DeanT לא מחובר  

צריכים להגיע לפשרה, ורק אז לסיים את זה.
הרצח של רז לא הוכיח כלום חוץ מהעובדה שאסור להתקרב לנווה ישראל ולמתגוררים שם.
אם לא הייתה שביתה הרצח אולי היה נמנע, אך השביתה היא לא הגורם לרצח.
ישן 30-10-07, 19:38   # 6
SIGHT
חבר על

מיני פרופיל

SIGHT לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד צפה בהודעה
הם צריכים לעבוד יותר ולקבל יותר, אין מה לעשות - אבל לא כל כך הרבה. גם כשהם היו ילדים היו שביתות, הם יודעו שהם נכנסים לזה - הם לא יכולים להרוס ככה את המדינה. קיבלו הצעה, שיקחו אותה וזהו. אנחנו נלמד בסוף, השאלה היא האם אנחנו נלמד עם אותם מורים (שלא מקבלים משכורת, הם שובתים) או עם מורים מההסתדרות ומורים חיילים.
לא! אנחנו לא "נלמד בסוף" נראה לך שיש מספיק מורי היסתדרות וחיילים שיכולים ללמד את כל בתי הספר התיכוניים בארץ?

כן, שביתה מוצדקת, רבים מכם חושבים שהמטרה היחידה זה כסף, שעות לימוד נוספות, כיתות קטנות יותר אבל אתם לא באמת מבינים שכל עסק החינוך הזה פוגע בעיקר בנו. תחשבו על סטודנטים שהלכו ולמדו מיקצוע כלשהו, לדוגמא כימיה או פיזיקה.נניח ש 70+- בוגרים סיימו תואר שני בכימיה, כמה אתם חושבים מהם ילכו להוראה? פחות מ 10 בוגרים ולדעתי הרבה הרבה פחות. וזה כמובן ביגלל שזה נחשב כמיקצוע נחות ולא משתלם. אם יעלו את רמת החינוך המשכורות התנאים יבואו מורים איכותיים יותר, כל הרמה בכל בתי הספר וביכלל של כל אנשי ההוראה יעלה, בימקום שיבואו 10 מתוך כיתה של 70 יבואו 30.
ישן 30-10-07, 19:38   # 7
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject צפה בהודעה
בהחלט צריכה להסתיים, אבל עם תוצאה שתשתלם למורים, זה כבר מספר שנים שהם נאבקים באוצר ללא תוצאה משמעותית.
סבתא שלי סיפרה לי שלפני 28 שנה הם עשו שביתה של חודש וחצי.. (אבא שלי היה בוו) זה כבר לא כמה שנים, זה הרבה יותר.

ציטוט:
לא! אנחנו לא "נלמד בסוף" נראה לך שיש מספיק מורי היסתדרות וחיילים שיכולים ללמד את כל בתי הספר התיכוניים בארץ?

כן, שביתה מוצדקת, רבים מכם חושבים שהמטרה היחידה זה כסף, שעות לימוד נוספות, כיתות קטנות יותר אבל אתם לא באמת מבינים שכל עסק החינוך הזה פוגע בעיקר בנו. תחשבו על סטודנטים שהלכו ולמדו מיקצוע כלשהו, לדוגמא כימיה או פיזיקה.נניח ש 70+- בוגרים סיימו תואר שני בכימיה, כמה אתם חושבים מהם ילכו להוראה? פחות מ 10 בוגרים ולדעתי הרבה הרבה פחות. וזה כמובן ביגלל שזה נחשב כמיקצוע נחות ולא משתלם. אם יעלו את רמת החינוך המשכורות התנאים יבואו מורים איכותיים יותר, כל הרמה בכל בתי הספר וביכלל של כל אנשי ההוראה יעלה, בימקום שיבואו 10 מתוך כיתה של 70 יבואו 30.
אנחנו נלמד, יש מספיק דרכים. אפשר להכשיר מורים, מתנדבים, מורים שפוטרו, הכל אפשרי - אולי הרמה תהיה נמוכה יותר, אבל משהו נלמד.

Last edited by נמרוד; 30-10-07 at 19:40..
  Reply With Quote
ישן 30-10-07, 19:39   # 8
Pavel
WBD.co.il

מיני פרופיל

Pavel לא מחובר  

הרצח הוא לא בגלל השביתה.
השביתה בגלל הרצח.

זה חינוך זה? ילדים עם סכינים?
השביתה צריכה להמשך עד שלא יקרה משהו רציני במערכת החינוך העלובה פה...
  Reply With Quote
ישן 30-10-07, 19:46   # 9
Qweb
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Qweb לא מחובר  

לפני 20 שנה, הוראה היה נחשב כמו רפואה בערך, ולכן לפני 20 שנה התלמידים שלמדו שם יצאו נורמליים, ולא עבריינים.
היום הוראה נחשב משהו כמו מזכירה.
חייבים להעלות להם תנאים, שרת החינוך שלנו צריכה להבין שהיא לא יכולה לשמור את כל הכסף לעצמה.
ישן 30-10-07, 20:00   # 10
nano
חבר חדש

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל nano שלח הודעה באמצעות MSN אל nano

nano לא מחובר  

לפני 4/5/6/8/20 שנה היה חצי שנה לשביתה, בלה בלה, מה אתם מנסים לומר? זה לא יעזור לכם להגיד מתי השביתה תסתיים, לא תוכלו להשוות את השביתות הקודמות. בד"כ אני מרוויח את החופש כדי לנצל את הזמן בשביל לקפוץ לכיתה הבאה בלי צרות וכאלה, לדוגמא: אלימות (מכות, בעיות, להציק וכדומה) - זו מחשבה שהפסקנו ואין הרבה תיקים פלילים/עבירות שהוכנסו לבעיות וכאלה, מצב שקט, אבל בעיה בישראל שיש בעיה כלכלית, מצב קשה, איך אפשר לחזור אחורה כפי שקיבלו מצב טוב וכדומה?

צריך לשחזר לפני 20 שנה לפני שנולדתי .
דרכים ליצירת קשר:
איי סי קיו:332368064
מסנג'ר : oronaldo53@hotmail.com
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום