![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דיון|השביתה צריכה להיפסק?
שלום,
משהו שמאוד מעניין אותי, זו השביתה. לדעתי המורים צודקים במאבק שלהם והם לא צריכים להתקפל. והרצח של רז חג'ג' רק מוכיח לנו את זה, אילו משרד החינוך היה נותן להם משכורות גבוהות, הם לא היו שובתים. משרד החינוך אשם בחינוך הכושל הזה. לדעתי המורים לא צריכים להפסיק. [אגב, אני לא אומר את זה כי אני נהיה מהשביתה - אני לא, אין אצלי שביתה] דעתכם?
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
שמע הם צודקים 100%, אני זוכר את המס' שעות לימוד שהיו לי בכיתות יותר נמוכות..וכל שנה יש קיצוץ במשהו מסויים.
הרמת השכלה כאן נופלת כל שנה....צריך שביתה כזאת...היא תפגע בי ובכל מי שבכיתות הגבוהות..אבל צריך כזאת שביתה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
הם צריכים לעבוד יותר ולקבל יותר, אין מה לעשות - אבל לא כל כך הרבה. גם כשהם היו ילדים היו שביתות, הם יודעו שהם נכנסים לזה - הם לא יכולים להרוס ככה את המדינה. קיבלו הצעה, שיקחו אותה וזהו. אנחנו נלמד בסוף, השאלה היא האם אנחנו נלמד עם אותם מורים (שלא מקבלים משכורת, הם שובתים) או עם מורים מההסתדרות ומורים חיילים.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
בהחלט צריכה להסתיים, אבל עם תוצאה שתשתלם למורים, זה כבר מספר שנים שהם נאבקים באוצר ללא תוצאה משמעותית.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
צריכים להגיע לפשרה, ורק אז לסיים את זה.
הרצח של רז לא הוכיח כלום חוץ מהעובדה שאסור להתקרב לנווה ישראל ולמתגוררים שם. אם לא הייתה שביתה הרצח אולי היה נמנע, אך השביתה היא לא הגורם לרצח.
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
כן, שביתה מוצדקת, רבים מכם חושבים שהמטרה היחידה זה כסף, שעות לימוד נוספות, כיתות קטנות יותר אבל אתם לא באמת מבינים שכל עסק החינוך הזה פוגע בעיקר בנו. תחשבו על סטודנטים שהלכו ולמדו מיקצוע כלשהו, לדוגמא כימיה או פיזיקה.נניח ש 70+- בוגרים סיימו תואר שני בכימיה, כמה אתם חושבים מהם ילכו להוראה? פחות מ 10 בוגרים ולדעתי הרבה הרבה פחות. וזה כמובן ביגלל שזה נחשב כמיקצוע נחות ולא משתלם. אם יעלו את רמת החינוך המשכורות התנאים יבואו מורים איכותיים יותר, כל הרמה בכל בתי הספר וביכלל של כל אנשי ההוראה יעלה, בימקום שיבואו 10 מתוך כיתה של 70 יבואו 30.
![]() |
# 7 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
Last edited by נמרוד; 30-10-07 at 19:40.. |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
WBD.co.il
|
הרצח הוא לא בגלל השביתה.
השביתה בגלל הרצח. זה חינוך זה? ילדים עם סכינים? השביתה צריכה להמשך עד שלא יקרה משהו רציני במערכת החינוך העלובה פה... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
לפני 20 שנה, הוראה היה נחשב כמו רפואה בערך, ולכן לפני 20 שנה התלמידים שלמדו שם יצאו נורמליים, ולא עבריינים.
היום הוראה נחשב משהו כמו מזכירה. חייבים להעלות להם תנאים, שרת החינוך שלנו צריכה להבין שהיא לא יכולה לשמור את כל הכסף לעצמה.
# 10 |
חבר חדש
|
לפני 4/5/6/8/20 שנה היה חצי שנה לשביתה, בלה בלה, מה אתם מנסים לומר? זה לא יעזור לכם להגיד מתי השביתה תסתיים, לא תוכלו להשוות את השביתות הקודמות. בד"כ אני מרוויח את החופש כדי לנצל את הזמן בשביל לקפוץ לכיתה הבאה בלי צרות וכאלה, לדוגמא: אלימות (מכות, בעיות, להציק וכדומה) - זו מחשבה שהפסקנו ואין הרבה תיקים פלילים/עבירות שהוכנסו לבעיות וכאלה, מצב שקט, אבל בעיה בישראל שיש בעיה כלכלית, מצב קשה, איך אפשר לחזור אחורה כפי שקיבלו מצב טוב וכדומה?
צריך לשחזר לפני 20 שנה לפני שנולדתי .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|