![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | הסריקה של גוגל
באתר שלי יש עמודים שסגורים ואפשר להכנס אליהם רק אם אתה רשום
יש אפשרות לפתיחת משתמש לבוט של גוגל? שתיהיה התחברות אוטומטית והבוט יסרוק את העמודים האלו? אשמח לקבל תשובה, אני כמעט בטוח שעוד כמה חברים בפורום היו רוצים לדעת (: תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
תעשה,
PHP קוד:
אם זה נכון-זה גוגל(או מישהו שמתחזה אליו), ותעשה שהוא יהיה כמו משתמש רגיל-אך ללא אפשרויות של הגבה ודברים כאלה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
קודם כל תודה..
דבר שני.. לא ממש הבנתי את הסידור של הקוד google זה השם משתמש? האם יש מקום לסיסמא?? תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
גוגל סורק דפים בשביל להוסיף אותם למנוע החיפוש שלו ולשפר אותו
אם הדפים שלך סגורים למשתמשים שלא רשומים איך אתה רוצה שהוא יוסיף? גם אם הוא יוסיף אתה רוצה שהוא יוסיף עמודים ואז מי שיכנס לאתר שלך דרך גוגל יקבל הודעה מהאתר שלך שהוא לא רשום?? אם אתה רוצה שגוגל יוסיף את אותם דפים תפתח את כל העמודים שגם משתמש שלא רשום יוכל להראות אותם גוגל לא יוסיף דפים שחייב להרשם לאתר על מנת לראות את התוכן שלהם |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
siz.co.il זה בכוונה שדפים לא יכולים להראות לאנשים לא רשומים כי ככה הם ירשמו והקהילה תגדל.
בקשר לבוט שמה אני עברתי לPHPBB3 יש שמה מלא הגדרות כמו איזה הרשאות יש לבוטים(אני יכול לבחור כל אחד בנפרד) איזה עיצוב הם יראו וכאלה ממליץ... |
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
אתה יכול לתת לבוט של גוגל הוראה להכנס עם שם משתמש וסיסמא (שאותם הוא יכול להעביר דרך הGET או הPOST ונראה לי גם דרך קוקיז) ואז ככה הוא יכול להתחבר ממשתמש שאתה מכין עבורו.
# 7 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה על התגובות..
ואני לא מתכוון למערכת פורומים אלא לאתר שדורש התחברות על מנת לראות חלק מהתכנים באתר |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
אני כבר עניתי לך.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
משהו יכול להסביר לי בבקשה בכלל מה הבוט של גוגל עושה?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
מה ההגיון פה?
אתה לא רוצה שיראו מה יש באתר אבל אתה נותן לגוגל גישה? אנשים יחפשו בקאש של גוגל, למה שהם ירשמו?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|