![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
צריך עזרה בקשר לשרת שלי
אני נכנס לשרת שלי ורואה הרבה תקלות כמו :
1) This message has been automatically generated notifying you that the service named is currently down. ההודעה הזאת נשלחת כל שעה 2) This message has been automatically generated notifying you that the service directadmin is currently down. גם זאת 3) This message has been automatically generated notifying you that the service exim is currently down. 4) This message has been automatically generated notifying you that the service vm-pop3d is currently down. כל ההודעות האלה נשלחות אחרי שעה מישהו יודע את הפתרון? |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
בוא נלך צעד צעד,
תראה איך תוכל לעזור גם לעצמך: תרגם בבקשה את ההודעות (מאנגלית לעברית), אז תדע מה הם אומרות, משם..נמשיך ![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
so?
אין כאן בעית חומרה..תוכנה לחלוטין. והנקודה בתשובה שלי היתה שהשגיאה שהצגת כאן היא באנגלית פשוטה, מה שהצגת כאן היא לא השגיאה עצמה..היא סה"כ מה שהיא גורמת, טכנאי (ולו הפשוט ביותר) יידע להציג כאן את הודעת השגיאה האמיתית..ומשם? יש סיכוי שהוא לא ידע להתמודד עם זה..אבל הוא יידע לפחות לעשות את המינימום של לחפש את השגיאה. ולמה אני כותב את כל זה במקום לענות לך? כי אין טעם לפתוח "חברת אכסון" רק כי אתה יודע להשתמש בDA...יש הרבה מעבר לזה, אני לא אכנס לא לכיס שלך ולא לדרך הניהול שלך, אבל אני ממליץ בחום שתיקח מישהו שיטפל לך בשרתים (ממליץ בחום על יאיר מNovel). מקווה שתצליח, דניאל. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|