הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 18-11-05, 20:03   # 1
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ביקורת - Extreme-Serv , קצת מפורט יותר .

שלום לכם שוב קהילת הוסטס ,
כבר כתבתי על חברה זו ביקורת טובה אך רציני להרחיב ולפרט ,
אז בוא נתחיל :
קודם כל יש לנו שתי מנהלים זהב זהב , רציני .
1.ליאור - ליאור הוא אחלה בן אדם מבוגר ורציני , קצת חרמ* אבל חפיף בנאדם זהב תמיד עוזר לי ותמיד עונה אם אל באיסקיו בפלאפון אם לא בפלאפון במשרד , תמיד אפשר לדבר איתו גם ללא קשר לחברה או לדבר שקניתי ממנו .
2.אבירן - תאחלאס אבירן הבנאדם הכי טוב שאני מכיר פה מהאינטרנט , תמיד חם ואוהב , תמיד הוא שמח לעזור ולענות לי ,פשוט בנאדם מלך , רציני תמיד הוא עונה לי באיסקיו הוא רוב מחובר , קייצר בנאדם זהב , רציני אני מחבב אותו מאוד .
עכשיו בוא נעבור לשירות :
השירות מצויין כפי שציינתי , תמיד יש למי לפנות את זה כבר פירטתי למעלה , הם תמיד עוזרים לי ומביאים לי תומך סוס , הם הביאו לי תומך בשם דני , דני אחלה בנאדם מהכרות ראשונה מחק לי מוד התקין ומחק והתקין רק כדי שתסתדר לי הבעיה , פשוט תמיכה סוסה .
עכשיו נעבור לזמינות :
הם תמיד זמינים , לא משנה איפה והיכן גם באיסקיו גם במשרד גם בפלאפון בכל מקום לא חסר בוא נגיד מקומות לחפש אותן , לא יקרה מצב שלא תתפוס אחד מהם הם תמיד עונים ועוזרים .
גם אם הם עסוקים הם לא צועקים אלייך או משהו פשוט עונים רגיל אבל לוקח להם קצת זמן , אף פעם הם לא יגידו לך " אני עסוק , לא עכשיו " לא יהיה מצב כזה .
עכשיו נעבור ליציבות :
בוא נגיד אין מילים , שרת סוס סוס , הפינג שלי אישית עומד על 20-30 גג .
של אחרים חברים שלי שנכנסים זה 5 -10 חח רק שלי גבוה וגם אנשים מאירופה שנכנסים זה 100 +- אבל בכל זאת יש לי autokick בסרבר שזה נותן להם קיק .
וגם הסרבר אפילו פעם אחת לא נפל!פעם אחת לא!
סרבר חזק יציב ועמיד .

זהו , פה סיימתי שיהיה לכולם יום טוב ,
אני אישית ממליץ לכם , אני לא סתם כמו כל ילד פה רושם ביקורת כי משעמם לו או בשביל להתחנף לחברה , אני רושם מה שאני באמת מרגיש , לא בגלל שמישהו אמר לי או משהו .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום