הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 21-11-05, 23:50   # 1
adam_d_host
Guest / אורח

אקי אז ככה תענתם אליי משהו אז הנה

אלון היקר בבקשה זה האייפי שלי
אתה מוזמן לבדוק את האייפי של 911FM
מזמן לבדוק ספקית הכל כל מה שבא לך רק
אני לא מסתיר מאף אחד כלום כל מי שמכיר אותי יודעמה אני שווה ומי אני
אגב את יכו למחוק תיוזר שלי אחרי שתעשה לך תבדיקה שלך.
העיקר שתהנו ושיהיה לכם שקט בלבד פשוט רק בגלל שאנשים אמרו לי אדם תוכיח להם שזה לא אתה תוכיח אז הנה... אתם מוזמנים לבדוק למען הסר ספק כמו שאמרתי.

שיהיה יום טוב
אדם פונטה

ישן 21-11-05, 23:54   # 2
Itamar
חבר פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Itamar שלח הודעה באמצעות MSN אל Itamar

Itamar לא מחובר  

אפשר עדכון מה קרה ומתי?

ישן 22-11-05, 00:00   # 3
adam_d_host
Guest / אורח

יש פה כמה שטענו שאני זה 911FM
למרות שיש פה אנשים שיודעים שזה לא אני
אז הנה בבקשה אתם מוזמנים לבדוק את זה, אני האמת זה לא הזיז לי מה שחשבו הם יכולים לחשוב עד מחר העובדה שהיוזר הזה היה פה עוד שאני הייתי פה כבר אומרת הכל וגם בנוסף לכל אני לא מכחיש אני שלחתי את הרדיו באותה תקופה לתת עליי ביקורת.
ואז באו אלי אנשים ואמרו לי שחושבים בהוסטס כמה חברה שאני זה 911FM האמת זה לא הפריע לי אבל אמרו לי אדם תוכיח להם שזה לא אתה אז הנה אני בא ומוכיח להוסטס היקרים שאני אדם פונטה לא מתרגש מיזה וזה ממש לא מפריע לי מה אומרים ואתם מוזמנים לבדוק את האייפי שלי עכשיו.
אני ממזמן הפסקתי להתעניין במה שהולך פה אולי אני נכנס פעם ב.. שיש לי זמן לראות דברים פה ולראות עד כמה הפורום הזה מדרדר מיום ליום, הרבה אמרו אליי דברים ואז באו וביקשו סליחה כאן ואמרו שהייתה אי הבנה וכו.. ככה זה קודם רושמים אח"כ מבררים, לא שאני מתרגש מיזהזה בכללל לא איכפת לי.
אני לא מקבל מהוסטס לקוחות וגם בעבר לא קיבלתי כמעט אולי פעם ב.. לקחתי לקוח שהיה רציני.
די הוסט היא לא עוד חברה שנפתחת ונסגרת כל שני וחמישי ולא עוד חברה שעברה 50 מנהלים אז אולי הייתה תקופה שהיו בא קצת בעיות עם דומיינים מסויימים אבל זה היה בזמן עבר היה פעם..
רק אל תשכחו מיזו די הוסט ואיזה חברות גדלו על החברה הזאת ואני מדבר על חברות שהיום השם שלהם נחשבות לחברות טובות
כמו הוסטארט
סטייל הוסט
ספיד סרב
הוסט סטאר
ועוד וכמו כן אנו מחזיקים בהמון לקוחות עיסקיים ואתרים גדולים שהרבה מאוד ממכם מכירים ומבקרים בהם.
אני אמרתי את שלי.
יום טוב מקווה שעידכנתי אותך איתמר..

עריכה קטנה:
את הידע שלי והשם שלי שום דבר לא יחליף, מעולם לא רימתי אף אחד כמו שאמרתי עברה על החברה משברון קטן שגם אותה עברנו ממזמן.
וכן את הידע שלי הרבה יודעים יעידו אנשים ויש כאן המון שפונים אליי לעזרה ואני עוזר מכל הלב...
אם זה כי אני רואה שבאמת הם צריכים עזרה ויש לי את הזמן ואם זה כי הם חברים טובים ..
כמו מתן גיטא שהוא חבר טוב מעבר לעסקים וכמו בן מישראל סרב שקיבל ממני לא מעט עזרה, ויוסי מהוסט קומפ ועוד.
היו כמה חברות כאן שאני לא יציין את שמם שגם קיבלו עזרה חלקם היו כפויי טובה חלקם בסדר גמור.
ככה זה שוכחים את מה שאתה עושה עבורם וכשצריכים אותך אז נזכרים שאתה קיים באים ומבקשים סליחה.

כל מי שמכיר אותי יודע שאני בן אדם דוגרי אומר את האמת בפנים גם אם היא לא נחמדה ולא כמו הרבה כאן שפועלים לפי ניגוד אינטרסים אתה תיתן אליי ביקורת טובה ואני יתן עליך.
תמיד הדיעו ת שלי היו מנוגדות משל הרבה פה היו לי לא מעט ריבים עם כמה בעלי חברות כאן שגרמו לעימותים בנינו ולזה שניסו לשים לי רגל.
נכון זה עבר וכבר חזרנו לדבר וכבר אני לא מתייחס לזה, ומה לעשות אני לא שומר טינה לאנשים אני פשוט לא יכול אני כזה בן אדם שסולח ומבליג, אולי זה טוב אולי זה רע.. אבל איך אומרים יש בשמים את מי שיעשה צדק.
ועד היום הוא לא איכזב אותי תודה לאל.
מה שאיכזב אותי לראות כאן באותה תקופה שהיו עליי ביקורות לגבי דברים מסויימים זה אנשים שלא מכירים אותי בכלל מגיבים עליי שזה רק מראה עד כמה אני צודק..
אז דעו לכם דבר אחד הרבה לא מכיר אותי מהדור החדש כאן.. ומי שמכיר אותי לא מכיר אותי טוב לא יודע מי אני ומה אני , ואם אמר עליי משהו רע ויש עוד 2 שלושה אנשים אולי שיש בנינו חשבון פתוח כדאי שתבואו ותשאלו לפני שאתם סוגרים שער בפני מישהו.. הרבה עשו את הטעות הזאת איתי והצטערו וחלקם היום לקוחות שלי וכן אני שמח להגיד את זה די הוסט ברוך השם פועלת כבר שנה בתחום ההוסטינג ואנחנו לא מהחברות שתמצאו אצליהם חבילות ב 20 ש"ח לחודש או ריסילר ב 60 70 90 ש"ח.
אני זוכר את עצמי מייעץ להרבה בעלי חברות כאן איך להצליח וטיפים להמשך וכן גם אנשים שהיו כפוייה טובה.
אז כן תחשבו טוב טוב לפני שאתם מגיבים הרי תכלס 95 אחוז מהביקורות פה הם שיקריות וסתם לפי האינטרס וסתם כי היה להוא מריבה עם ההוא וככה וככה וככה, אני את הסרט הזה מכיר לא מאתמול ולא משלשום אני בין הוותיקים פה בפורום אז אולי אני מצליח עכשיו ככה להגיע ללב שחלקכם שקלו מילים לפני שאתם מגיבים כי מחר מחרתים זה אתם שיכולים להיות הבאים בתור..

Last edited by adam_d_host; 22-11-05 at 00:27..

ישן 22-11-05, 00:03   # 4
Itamar
חבר פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Itamar שלח הודעה באמצעות MSN אל Itamar

Itamar לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי adam_d_host
יש פה כמה שטענו שאני זה 911FM
למרות שיש פה אנשים שיודעים שזה לא אני
אז הנה בבקשה אתם מוזמנים לבדוק את זה, אני האמת זה לא הזיז לי מה שחשבו הם יכולים לחשוב עד מחר העובדה שהיוזר הזה היה פה עוד שאני הייתי פה כבר אומרת הכל וגם בנוסף לכל אני לא מכחיש אני שלחתי את הרדיו באותה תקופה לתת עליי ביקורת.
ואז באו אלי אנשים ואמרו לי שחושבים בהוסטס כמה חברה שאני זה 911FM האמת זה לא הפריע לי אבל אמרו לי אדם תוכיח להם שזה לא אתה אז הנה אני בא ומוכיח להוסטס היקרים שאני אדם פונטה לא מתרגש מיזה וזה ממש לא מפריע לי מה אומרים ואתם מוזמנים לבדוק את האייפי שלי עכשיו.
יוןם טוב מקווה שעידכנתי אותך איתמר
האמת אדם, אני לא מכיר אותך אישית וכל זה,
אבל מה אכפת לך? העיקר שאתה יודע שזה לא אתה אל תביא הוכחות אלא אם כן אתה מפסיד מזה .

ישן 22-11-05, 00:30   # 5
adam_d_host
Guest / אורח

[QUOTE=Itamar]האמת אדם, אני לא מכיר אותך אישית וכל זה,
אבל מה אכפת לך? העיקר שאתה יודע שזה לא אתה אל תביא הוכחות אלא אם כן אתה מפסיד מזה .[/QUOזה לא מזיז לי מה חושבים עליי כאן ההוכחות האלה הם רק בשביל להשתיק פה כמה אנשים אחת ולתמיד.

אני לא חייב לעף אחד כלום אבל כמו שאמרתי מעולם לא הכחשתי דבר שבאו ושאלו אותי משהו גם אם הוא לאתמדי היה הכי נעים למשוע וגם אם לא היתי צודק בו.

אז כן כמו שאמרתי אני לא מסתיר את זה, ואני לא מפחד לתת לאלון או למשהו כאן לבדוק לי את האייפי
הוסט הוא המקום האחרון שאני מפחד ממנו.

אם זה מה שעושה להם טוב אז בבקשה..

ישן 22-11-05, 00:34   # 6
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

אוהב אותך אדם

ישן 22-11-05, 01:30   # 7
YoSSi
חבר חדש

מיני פרופיל

YoSSi לא מחובר  

את האמת אין לי הרבה מה להגיד כי כל מה שאמרת פשוט אתה צודק
דבר אחד רק אני יגיד..
שאנשים פה תמיד מחפשים דרכים רק איך להשפיל ולהכפיש
כי כשבא מישהו להוסיף ביקורת טובה על d_host ועל אדם בפרט, אז פתאום אי אפשר לדבר פה על אדם, עורכים את ההודעה וכולם מתקיפים שאסור בכלל להזכיר אותו פה
אבל כשנותנים עליו ביקורת רעה אז כולם קופצים "ידוע ידוע ידוע" - מה קרה פתאום כן אפשר לדבר?
פשוט בושה!
אדם כל הכבוד לך שהבהרת את העניין.
לילה טוב.
יוסי.

"לָמִינִים וְלָמַלְשִינִים אָל תֶהִי תִקְוָוה"

Last edited by YoSSi; 22-11-05 at 01:36..

ישן 22-11-05, 08:12   # 8
מתן גיטא
חבר על

מיני פרופיל

מתן גיטא לא מחובר  

אדם זה לא 911Fm זה איציק ואדם זה אדם

ישן 22-11-05, 08:44   # 9
Omer
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Omer לא מחובר  

למרות שאין לי ממש דעה בעניין

יצאת גבר.
ממש אכפת לנו אם זה אתה או לא
אם לא אכפת לך - למה באת לכתוב את זה כאן?
תעשה לי טובה אדם, רק החמרת את המצב..

ישן 22-11-05, 09:07   # 10
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ActServ
למרות שאין לי ממש דעה בעניין

יצאת גבר.
ממש אכפת לנו אם זה אתה או לא
אם לא אכפת לך - למה באת לכתוב את זה כאן?
תעשה לי טובה אדם, רק החמרת את המצב..

...

מה עוד שעשית מעצמך צחוק גמור .
אתה כולך משוויץ בחברה שלך , T , אבל אפילו שרת ייעודי בזמן אתה לא יכול לספק .
שלא לדבר על דומיינים של לקוחות שלך שלא סיפקת , אבל זה כבר סיפור אחר .

מה שכן צריך לומר פה זה שאתה רמאי , לכן מקומך צריך להיות מחוץ לפורום .
יש לי הקלטות שלך עם כל ההבטחות שלך אבל כרגע אין לי אינטרס לפרסמן .

פשוט מגעיל אותי שאנשים כמוך , נמצאים בשוק איכסון האתרים .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום