![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[שאלה] בקשר לספקית LiveDNS
אני בא לקנות ממנה דומיין, מה אני קולט, שהם מבקשים מספר בגב הכרטיס CVV, זה חדש.
אין לי כרטיס אשראי וההורים שלי לא מסכימים להביא את הפרטים של המספר אלא עם אני מביא להם הוחכה סבירה שזה בטוח לקנות משם. אז בבקשה ממכם עם אתם יכולים לעזור לי לתת הוחכה או מאמר כזה או אחר שיתן לי את הדחף לקנות משם אז תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
CVV ביקשו תמיד..
הנה מאמר בגלובס http://www.globes.co.il/news/article...did=1000373459 ציטוט "עם מי כדאי לדבר: GoDaddy.com לדומיינים בינ"ל, LiveDNS.co.il לדומיינים ישראלים." |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בעבר הגוף היחיד שיכל למכור דומיינים ישראלים היה isoc (איגוד האינטרנט הישראלי), כיום רק יחידי סגולה שעומדים בכל הדרישות שהאיגוד מציב מורשים למכור דומיינים ישראלים. וכיום יש בסביבות 4 חברות בלבד שיכולות למכור דומיניים ו-live-dns היא אחת מהן.
ההורים שלך יכולים להיות רגועים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אם באמת תרצה אוכל להראות לך קבלה מהם... אולי זה יעזור להורים שלך לבטוח בהם.
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אין צורך בלתת לו הוכחה לכך ש-LiveDNS הם מקור מוסמך שיכול למכור שמות מתחם.
ל- LiveDNS בע"מ יש את היכולת לעמוד בדרישותיהם של - I.S.O.C (איגוד האינטרנט). amitbec , אתה יכול להיות רגוע ולהתקשר לחברת מספר האשראי ולשאול אם יש אפשרות לקנות שם מתחם באינטרנט דרך LiveDNS או שפשוט תוכל להתקשר ישירות לחברה. אם אתה בחו"ל חייג: 972-3-9232440+ מספר טלפון (רב קווי) לשרותך: 03-9232440 מהמרכזייה אתה תועבר לנציג המכירות בהקשר לרכישת שם-מתחם ואני מאמין שהחל מיום ראשון יענו לך ויפתרו את כל-דאגותיך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|