![]() |
# 1 |
חבר על
|
בקשת מפרט - פרטים נוספים בפנים
עקב החידושים היום בשוק (והיי רק התחלתי את קורס הנתמ"מ שלי) אני צריך הצעות למפרט למחשב ברמה גבוה.
טווח מחירים: 2500-4500 חריגה: 5000 (רק על חלקים חיוניים וקריטיים כגון מעבד, כרטיס מסך וכו') מטרת המפרט: משחקים | צפייה בסרטים | עיצוב דו מימדי | *עיצוב תלת מימדי (מומלץ - לא נכנס לחריגה בתקציב). דרישות: מעבד 4 ליבות כרטיס מסך מהדגם החדש ביותר (מה החברה המומלצת אני לא יודע) *אין צורך בעזרים נלווים כגון מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכו'. כן חשוב שיהיה במחשב כונן דיסקים ברמה גבוה (לא חייב צורב) וחיבור לכרטיס רשת מהיר במיוחד. אשמח אם המפרטים יהיו כמה שיותר לעומק כדי שאוכל להעביר זאת לספק שממנו אני אקנה את המחשב. תודה מראש, יקיר ![]()
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בחרת כבר חנות ואתה רוצה לקנות ממנה?
יש לך את הקטלוג שלה? למה אתה צריך כרטיס מסך מהדגם החדש ביותר?
# 3 |
חבר על
|
לא הבנתי למה שני השאלות הראשונות רלוונטיות
אני לא מחפש חנות ואני לא קונה מחנות. אני צריך מפרט ![]() בקשר לכרטיס מסך, אני מעדיף כרטיס שיחזיק לטווח ארוך כמה שיותר, אני מניח שאני יכול להתשפר בקטע הזה אם צריך.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
השאלות נועדו לדעת ממי אתה קונה(ספק)?
כדי לדעת מה המחירים אצלו ומה המבחר שיש לו. כי רק כך אפשר להתאים מפרט כמו שצריך.
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
לכל מפרט יש מחיר ממוצע בשוק שעליו מסתמכים. אם הייתי יודע מאיזה חנות\ספק אני קונה הייתי הולך אליו ישירות ומתייעץ איתו.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מעבד:
Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ₪885 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 - מחיר: ₪226 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3R כמות: 1 - מחיר: ₪560 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ₪41 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 420W כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ₪495 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Sparkle 9800GX2 1GB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1728 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ₪5 סה"כ: ₪5061 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪4960 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/edv1pt5l
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 30-09-08 at 06:03.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
בהחלט נראה מפרט מצויין. במידה ויש עוד המלצות (או אף המלצות על המפרט הנ"ל) אשמח לשמוע.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|