![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
|שאלה| איזה אתר אפשר להרים על הדומיין misada.net?
היי
ברשותי הדומיין www.misada.net שקניתי לפני מספר חודשים בשביל לקשר אותו לאתר המסעדה של דוד שלי.. בסוף לא קישרתי ויש לי את הדומיין ואני רוצה להרים עליו אתר יש למישהו רעיון? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
א. אני חושב שאם תמכור אותו תוכל לעשות הרבה כסף, אבל אם זאת לא המטרה שלך, אז בוא נגיד שאתר שיצליח ליביא אותך לסיפוק הרבה יותר מכסף.
ב. אתרים של השוואת מסעדות, לפי קטגוריות וציון יש כמו זבל, יש הרבה מאוד אתרים כאלה. מה שאתה צריך לעשות זה למצוא רעיון של אתר מצליח, בעצם רעיון מצליח, ולהקים אתר כזה, רק עם הנקודת ראייה שלך, עם משהו מקורי שלך, ככה תוכל להביא להצלחה של האתר, הרעיון המקורי שלך שמשולב באתר, ותוכן אמין ואיכותי.. אם יש לך את זה, ופרסום טוב להתחלה, האתר שלך יוכל להגיע רחוק... בתור אחד שמבקר הרבה בכאלה אתרים, אני יכול להגיד לך שיש תחרות גדולה בין האתרים האלה, ובסופו של דבר, האתר שמצליח לגרום לי להכנס אליו, זה אתר עם תוכן איכותי, ואמין, שמתעדכן כל הזמן... לכזה אתר אני אכנס.. שיהיה לכולם אחלה לילה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
גם 1000 שקל זה לא הרבה.. אם הדומיין שווה ברמה גבוהה הוא כבר יגיע לכמה אלפים וגם עשרות אלפים...
אבל אני לא חושב שMISADA זה דומיין ששווה הרבה. בטח לא בדומיין NET הלוואי ואני טועה ותקבל הצעה של כמה מאות אלפים ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|