![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
זה אפשרי בג'אווה סקריפט?
שלום.
אני רוצה לעשות דבר די פשוט, הוא מאוד פשוט בPHP ואין לי בעיה לעשות זאת ב PHP אבל אני חייב לא להשתמש בשפת צד שרת, אלא צד לקוח כמו ג'אווה סקריפט. אני רוצה לעשות דבר כזה, שתיהיה מילה, למשל "שנה אותי". ה"שנה אותי" יהיה קישור, כאשר הקישור יילחץ תיפתח תיבה ומה שיכתב בה ישתנה במקום "שנה אותי". אפשרי? אפשר עזרה ביצירת דבר כזה? ב PHP זה מאוד מאוד פשוט, עם שימוש ב SQL זה בכלל עניין של דקות אבל אני חייב לעשות את זה בשפת צד לקוח וזה רק ג'אווה סקריפט למיטב ידיעתי. תודה.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 23-12-08 at 23:44.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
# 3 |
חבר וותיק
|
אבל איך אני משנה שם מה שכתוב?
זה בסה"כ מדפיס 2 משפטים. תודה רבה..
# 4 |
חבר מתקדם
|
אם אתה רוצה לשמור את השינוי של המילה אתה כנראה תצטרך להשתמש במקור נתונים כמו מסד או קובץ טקסט בצד השרת.
הפתרון הכי הגיוני הוא AJAX, תחפש מדריכים בגוגל, ברגע שתבין את הרעיון זה ממש פשוט ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מה הכוונה לשמור את הנתונים?
שום דבר לא אמור להישמר פה. "שנה אותי" זה מצב ברירת מחדל, לאחר שאני ישנה ל "בלה בלה" אז "שנה אותי" נעלם, לא נשמר ולא כלום, בדיוק כמו שאני יכנס לקוד מקור, במקום לרשום שנה אותי אני ירשום בלה בלה. כמו שאעמרתי ב php ו sql אני עושה את זה ב5 דקות בדיוק, אבל אני לא יכול להשתמש בזה, זה לא מתאים לי כרגע. תודה.
# 6 |
חבר בקהילה
|
אתה רוצה שמה שאתה כותב בחלון שיפתח ישמר לתמיד?
אם כן, אתה חייב לעשות פה שימוש בAJAX (מה שאומר PHP+SQL) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לא, שלא ישמר, רק עד שישתנה הוא "ישמר" כלומר יהיה...
אחרי שהוא ישתנה, זהו, שיעלם. כמו שאמרתי. בדיוק כמו שאני אכתוב טקסט, יכנס לדף מקור, ימחוק את הטקסט וירשום משהו אחר במקומו, בדיוק כך רק שיהיה בטופס. בלי שישמר. תודה.
# 8 |
חבר מתקדם
|
נגיד יש טקסט "Hosts" ומישהו שינה ל"Hosting" ואז המישהו הזה יצא מהאתר ומישהו אחר יכנס אז המישהו הזה יראה Hosts או Hosting? מה אתה רוצה ?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
שיראה hosting..
אם שינו אותו, הוא יישאר כמו שהוא...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|