![]() |
# 1 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לרכוש רייסלר מחברה אמינה!
היי
שמי אלון, אני צריך רייסלר טוב מחברה אמינה, כלומר, רייסלר למשך תקופה של שנה בתשלום מראש. עם מערכת cPanel ולא Direct Admin. אשמח לתשובה במהרה ! ![]() (אגב, פתחתי משתמש פה סוף סוף אבל האימייל של האישור לא הגיע :S)
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום
חבילת Reseller_WHM/cP-1 - שטח אחסון: 10GB תעבורת נתונים חודשית: 150GB ללא הגבלת משתמשים! 100 ש"ח לחודש 1200 ש"ח לשנה חבילת Reseller_WHM/cP-2 - שטח אחסון: 20GB תעבורת נתונים חודשית: 250GB ללא הגבלת משתמשים! 140 ש"ח לחודש 1680 ש"ח לשנה חבילת Reseller_WHM/cP-3 - שטח אחסון: 30GB תעבורת נתונים חודשית: 300GB ללא הגבלת משתמשים! 180 ש"ח לחודש 2120 ש"ח לשנה טלפון 0722507007 רב קווי 24/7 פקס 0722765330 אתר www.webpower.co.il - לא מעודכן הזמנה בפורטל הלקוחות Last edited by Gak | WebPower.co.il; 18-01-09 at 16:56.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,
אשמח להציע לך חבילת Reseller מבוססת Windows עם פאנל ניהול Plesk 9 ! 2.5GB אירוח 5TB תעבורת נתונים מחיר: 229 ש"ח לחודש. לפרטים נוספים וחבילות נוספות: http://www.q-host.net/?p=reseller מילה קטנה על המחיר, אני פשוט שם לב שביחס לרוב העסקים פה בפורום הוא מעט גבוה. הסיבות לכך הן: א. המחירים המוצעים בפורום נמוכים מאוד ביחס למחירי השוק הרחב (מחוץ לפורום). ב. מדובר בחבילה מבוססת Windows שמן הסתם יקרה יותר מחבילה מבוססת Linux. לגבי איכות השירות של העסק שלי לעומת עסקים אחרים וכדומה אני לא אתייחס כי לא ניסיתי אף פעם שירותים של עסקים מהפורום. לגבי המחירים שהם מבקשים יש לי הרבה מה להגיד ואגיד את הדברים בפורום אחר, אני רק אומר שכנראה שכל אחד מעריך את עצמו אחרת ולכן ההבדלים במחיר. אשמח אם תיצור איתנו קשר לפרטים נוספים: מכירות: 1801-222-221 (שיחת חינם) ישיר אליי: 054-5991565 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|