![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עבודה שניה: נגן MP3
היי כולם! לאחר שכולם אמרו לי שהכפתור שהכנתי יפה, הכנתי היום עוד משהו:
![]() מה שנתן לי את ההשראה זה LP עם השיר Somewhere I Belong, ועבודה ישנה שעשיתי (אני אולי אפרסם אותה בעתיד כי היא לא משהו... זה היה ממש ממזמן...). זה לקח לי דיי הרבה זמן אני מעריך... אפילו יותר מדי... אבל זה בגלל שאני מרובע, זה בטוח יסתדר מתישהו ![]() הערות: -אהבתי את המסך אבל הסוללה אולי גדולה מדי וזה צפוף (מצד אחד זה יפה מצד שני זה לא ![]() -הכפתורים יצאו לי קצת פשוטים: החלטתי שפשוט יהיה כאן יותר יפה מכל תחכום אחר. בכל מקרה, תסתכלו עליהם טוב ותראו שמאחוריהם יש צבע עדין עדין שמחייה אותם ונותן להם עוד נופח. -אולי אני אשתמש בזה לנגן פלאש בעתיד, שאתכנת בעצמי. -אבקש להתייחס פחות לפן הטכני ויותר לשאלה הנשאלת: "האם יש לי חוש יצירתיות", כי אני רגיל לענות לעצמי "לא" ודווקא גיליתי שעם קצת רצון לא חסר לי. -זאת העבודה השניה בשלוש שנים האחרונות. סליחה ששכחתי לציין זאת. יש לציין כי לפני כן לא עשיתי כלום, אלא רק "שיחקתי" בפוטושופ (אין לי עבודות ששמרתי לצורך העניין, הכל היה "חקירה" של הכלים). -התחלתי מ-0, לגמרי 0, והכל עשיתי לבד. כל האייקונים, הסוללה, הכל (חוץ מהפונטים!). אל תמעיטו בערך העבודה ![]() אשמח לקבל הצעות לשיפור, כי אני מאמין שלא חסר... כבר אמרתי שאני אוהב שחור? XD תגובות ![]() עריכה כתוב סקיצה למרות שזה כבר לא... אז אל תתייחסו~
בברכה, ירדן רפאלי, מתכנת PHP. מסנג'ר: yarden00@walla.com אימייל: yard2010[@]gmail.com פיג'מה Last edited by yard2010; 17-04-09 at 21:05.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|