![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת רעה על חברת dws וחברת ספיישל סרב
העניין טופל אפשר לנעול
נערך ע"י Tomer, לאחר שהאשכל נערך ונמחק ע"י bong.co.il, וזו ההודעה המקורית: "הם לא נתנו לי קבלה. אוקי לפני יותר משבועים קניתי את free240.com וחיפשתי בישבילו vps לאחר מיספר הצעות הלכתי על הצעה של עדן הבעלים של חברת dws עדן אמר לי שהם עוברים שרת וביגלל זה הvps שלי יהיה מוכן ביום שישי ביום שישי יתקשרתי לעדן ליבדוק מה עם השרת שלי ואז הופתעתי לגלות שעדן נתן לי את המספר של המתחזק ואמר לי לדבר איתו בעצמו המתחזק היה גיא חדד הבעלים של ספיישל סרב ואז גיליתי גם לאחר בירור שעדן קונה מימנו את הvps ומוכר לי ביותר יקר כל יום כבר במשך שבועים אני מיתקשר לגיא וגיא אומר לי היום זה יהיה מוכן עוד שעה ויותר לא עונה גיא גם עובד בתור שוטר ואינו זמין קימת כל היום בשתי החברות האלה אתה לא זכי לקבל אפילו תמיכה מינימלית ועוד איזה חוצפה זאת שבעל העסק נותן לך לנסות בעצמך לדבר עם המתחזק? זה כאילו אתה משלם לחברה אחת ומקבל תמיכה מחברה אחרת. ועכשיו לאחר יותר מישבועים וביזבוזי שיחות מיותרים על עדן וגיא ביקשתי היום מעדן את הכסף בחזרה, ואתם יודעים מה הייתה התגובה שלו? בסדר אבל זה לא השמתי זאת השמת גיא. בקיצור הוא אמר שהוא יחזיר לי תכסף ביום חמישי שהוא יהיה בבנק גם זאת חוצפה אתם מבינים אני צריך לחכות עד יום חמישי בישביל לקבל את הכסף שלי בחזרה ולעבור לשרת אחר בקיצור אני לא ממליץ לכם להיתעסק לא עם גיא חדד ולא עם עדן" Last edited by bilopay; 25-04-09 at 18:56.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|