|
![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
[דרוש] מנהל מחלקת VPS.
גולשי הוסטס שלום,
אקסייט תקשורת מרחיבה את שירותיה ובקרוב תציע שירותי Virtual Private Servers . כחלק מההכנות להקמת השירות נרכשו מספר שרתים במפרט: מותג:1U SuperMicro מעבדים: 2 מעבדים מסוג AMD Opteron 285 Dual Core 2.66 64BIT זיכרון: 8GB DDR EEC REG הארדיסק: 73 ג'יגה בתצורת SCSI מה שבעצם אני מחפש זה מנהל למחלקת ה VPS, כלומר שכלל הטיפול בVPS יעבור דרכו. רכישה, התקנה, תמיכה. דרישות מאותו אדם: 1. גיל 16 ומעלה. 2. ידע בשפה האנגלית. 3. הסכמת הורים. 4. הכרה מלאה של מערכות ה VPS על גבי לינוקס. 5. רצון להתקדם ולהשקיע. תנאי עבודה: התמלוגים יבוצעו על פי גודל המחלקה ובהדרגה. שלב א' : 1-5 לקוחות יקבל המנהל 10% מכל מכירה. שלב ב' : 5-10 לקוחות יקבל המנהל 15% מכל מכירה. שלב ג' : 10-20 לקוחות יקבל המנהל 20% מכל מכירה. שלב ד' : 20-50 לקוחות יקבל המנהל 25% מכל מכירה. בנוסף בונוסים כגון: מחשב נייד , פלאפון סלולרי ועוד במידה והמנהל יעשה את עבודה בהצטיינות. מעוניינים בתפקיד ? צרו קשר בדרכים הבאות: פלאפון 0507640009 מייל: slipy@012.net.il מסנג'ר: asaf_fridman@hotmail.co.il
Last edited by SlipY; 19-05-09 at 12:19.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני אמור להביא את הלקוחות?
אם כן במידה ואני לא מביא אין לי שכר ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
נכון, מדובר כאן על תגמול במדרגות ככל שתביא יותר לקוחות תקבל יותר אחוזים ככל שתדאג יותר ללקוחות הם ישארו לאורך זמן ואתה תרוויח יותר
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
השארתי לך פרטים במסנג'ר .
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני לא בטוח שזה חוקי
חייב להיות שכר בסיס לפי שעות, או שכר מינימום אתה לא מביא לא את זה ולא את זה וזה לא חוקי |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
אין כאן עבודה לפי שעות... אני לא מחייב אף אחד לX \ Y שעות
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
שוב פעם אתה טועה
יכול להיות לדוגמא שאני יביא לקוח בסכום של 100 שקל אז אני יקבל 10 שקל במשך חודש הוא יעסיק אותי בטוח יותר משעה ולכן אני יקבל 10 שקל על שעה שלא לדבר על מצב שהוא קרציה ויעסיק אותי יותר ואני מרוויח פחות ממינימום לכן זה לא חוקי בדוק את זה עם עורך דין |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
זה לא חוקי אתה לא יכול לתת רק אחוזים עם זה לא עובר סחר מינימום. במידה והוא מרויח פחות מסחר מינימום אתה חיב לשלם לו עוד כדי שזה יעבור סחר מינימום
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אתם סתם מבלבלים בשכל
הוא לא מחוייב לשום שכר מינימום, מה שהוא מציע פה זה בעצם עבודת פרילאנס - אני מספק לך משאבים, תמכור ותמורת זה תקבל X אחוזים - אם תמכור תרוויח זה שלך אם לא אז פשוט לא הרווחת, אתה לא יכול להפסיד פה בשום מקרה. זה כמו נגיד אני עובד בחברת גננות (גינה) - הם יגידו לי - על כל גינה שאני מגנן אני מקבל 50 שקל אני יכול לעשות את זה באיזה זמן שאני רוצה, כמה שאני רוצה, מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה - העיקר בסוף שהמטרה תושלם. ככל שאני יעשה יותר גינות ככה אני אקבל יותר כסף, הם לא מתחייבים לתת לי שכר מינימום כמו שאני לא חייב לעשות להם X גינות אלא אם כן זה חוזים -> פה מדובר בלקוחות ולא גינות שעושים לכן העניין דינאמי. קוראים לזה בימינו עבודת קבלנות למתקשים
# 10 |
Winner
|
מה שבעצם אתה אומר , זה שאתה מספק את השרת
ואדם מסויים ידאג לכל השאר ויקבל רק 25 אחוז במקרה הכי טוב ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|