![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בקשר ליעילות של מחשבים מיני נידיים/אולטרה ניידים
היי חבר'ה
תשמעו נמאס לי לכתוב בבצפר ויש גם עוד מספיק סיבות מגניבות למה אני לא רוצה לכתוב במחברות וכ'ו אני מעוניין לקנות מחשב מיני נייד או אולטרה נייד כדי להקל על עצמי האם מחשב מיני נייד יכול לסחוב אופיס? בדקתי כמה אפשרויות אמרו שלא אבל מישהו יודע מניסיון אישי או משהו כזה או יש איזה מידע? אשמח להתעשר בידע שלכם כבר יש תודה
# 2 |
אחראי פורום
|
מחשב נייד יכול לסחוב בדיוק מה שהמפרט שלו נותן לו.
זה בדיוק כמו שאני אגיד לך ששאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שמחשב לא יכול לסחוב אופיס - תלוי איזה מחשב (והיום, גם - כבר לא). מחשב נייד אמור לסחוב אופיס מצויין - תסתכל על המפרט. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אם כבר אתה שואל תברר אם בכלל אפשר להביא לבי"ס שלך מחשב לצורך השיעורים (לא כולם מסכימים)
אגב יש לי את המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725091 ממליץ לך מאוד אם אתה רוצה מחשב קטן לצורך גלישה,עבודה ,שיעורים. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אגב הוא קל מאוד!! |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעקרון המחשבים המיני ניידים וכל אלה, חזקים יחסית.
זאת אומרת, מבחינת ביצועים אני מאמין שהם כמו הLOW של P4 או הHIGH END של הP3. אין סיבה שמחשב כזה לא יריץ אופיס,אינטרנט,סרטים (לרז' שלו כמובן) וכדומה. לזה הם מיועדים, מה ההגיון במחשב קטן שלא מסוגל להריץ אופיס, אז מה כן אפשר לעשות איתו? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא יודע לגבי 2007\20010 אבל אופיס 2003 מחשב פנטיום 2 יכול להריץ אז..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חבר'ה מצאתי פה מבצע על מחשב מיני נייד:
http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 מה אתם חושבים על המחשב הזה? וכן בבצפר שלי מותר להביא מחשב נייד ואף רצוי יש מחשבים מיני ניידים שממש חזקים מבחינת סוללה ופועלים בטווח שעות ארוך יותר?
# 7 |
חבר בקהילה
|
לפי מה שאני יודע המיני ניידים מגיעים עם סוללה 3 תאים שמספיקה בערך ל6 שעות עבודה.
אני לא יודע אם אפשר לשדרג את הסוללה של האולטרה נייד אבל כדאי לך לבדוק אולי אפשר להחליף אותה לסוללה של 6 תאים ולקבל מספר שעות עבודה נוספות (ועוד כמה גרמים למשקל). |
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
על מפרט דומה למה שהראית (1G זיכרון יותר)
אני מריץ ויסטה + אופיס 2007. אני יושב עם הHP MININOTE נראה לי 2410 בכיתה. סוחב אחלה ואני עובד עם ONENOTE של מיקרוסופט. אין לי מחברות, הכל במחשב, תוכנה מצויינת וחיים קלים. ![]() סוללה 3 תאים מחזיקה לי 105 דקות בערך כולל אינטרנט אלחוטי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|