![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר| אתר צחוקים והומור
אהלן!
אני מוכר אתר שלי שקיים כבר קרוב ל 5 חודשים לאתר יש המון כניסות שיש פרסום בפורומים (לא צריך הרבה פרסום , פעם בשבוע לשים בכמה פורומים גדולים תמונות ו/או וידיאוים ולתת לינק לאתר ויש המון כניסות לאתר - אנשים אחרי זה מפרסמים לבד , בפורומים ובפייסבוק בעיקר) כתובת האתר : www.israfunny.co.cc סטטיסטיקות שרת : http://img35.imageshack.us/img35/7950/76950775.png סטטיסטיקות של extremetracking.com (כניסות חודשיות) חודש יוני : 4735 חודש יולי : 1493 חודש אוגוסט: 1380 חודש ספטמבר: 358 (החודש עוד לא נגמר) בהתחלה פרסמתי את האתר , אבל בחודש וחצי האחרונים אין לי זמן לעדכן בקושי אני שם תמונות פעם בשבוע ובקיצור אין לי ממש זמן לאתר , עם קצת השקעה של דומיין וקצת פרסום אפשר להגדיל את הכניסות פי 5-6 ... האתר מקודם במ'ס מילים בגוגל (אך לא רלוונטיות ממש) כמו לדוגמא: אנג'לינה גולי בצעירותה , אנג'לינה גולי סיליקון , בניין נפל בסין וכ'ו.... אני מספק את כל האתר זאת אומרת את הגישה לדומיין co.cc + קבצי האתר + מסד נתונים (שוקל 1.04 MB) לאתר יש פוטנציאל אדיר - ואני לא אומר כי אני רוצה למכור את האתר כי זו האמת.. מי שרוצה לקנות את האתר מוזמן לפנות אליי ולהציע מחיר מי שרציני באמת שיפנה אליי בבקשה .. **אני מבקש בקשה גדולה מכולם בלי הערות מיותרות** Last edited by SpiKerG; 28-09-09 at 15:47.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
צור קשר...
# 4 |
חבר מתקדם
|
1.דומיין חינמי
2.כניסות ביום 70 זה המקסימום וברגיל הכניסות מתחת ל-20. אולי לנושא יש פנטציאל אבל לא יותר מזה מעניין בכמה אתה מוכר דבר כזה
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
בקשר לדומיין אתה אכן צודק , הבעיה היא בשינוי הדומיין היא שרוב האנשים מכירים את הכתובת הזאת (למרות שהיה ניסיון להפנות לדומיין אחר שיתאים לנושא , אך הניסיון כשל ![]() בקשר למחיר את המוזמן לפנות אליי ולהציע אין לי מחיר מדויק , אך כמובן שהצעות של 10 שקל לא יתקבלו .. THANKS ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|