![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() יש לי כמה שאלות,
להרצת שרתים ווירטואליים יש מגוון רחב של תוכנות שבעזרתם ניתן לעשות זאת. 1. הייתי רוצה לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים: Vmware server 2 או Vmware ESXI ולמה? (אם יש הסבר) 2. הייתי רוצה לדעת לשם מה צריך את Vmware Vsphere בשביל Vmware ESXI. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ההבדל בין Vmware server 2 ל ESX (עם או ללא i) הוא אופן הוירטואליזציה.
גרסת הסרבר הינו software virtualization שבו המכונות הוירטואליות רצות בתוך תוכנה שתלויה במשאבים של מערכת ההפעלה של השרת המארח, גרסאות ה ESX הן hypervisor - וירטואליזציה ברמת החומרה, אין תלות במערכת הפעלה של השרת המארח, למעשה ה hypervisor זו מערכת הפעלה קטנה וייעודית לוירטואליזציה, כל מכונה וירטואלית מדברת ישירות עם החומרה ולכן מתאפשר ניצול יותר טוב של החומרה לטובת המערכות האורחות. Vsphere זהוא כלי ניהול, עבור שרת בודד ממש לא חייבים אותו, כשמגיעים לכמות שרתים ורוצים ניהול מרוכז אז כבר כדאי להשתמש בו.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוד שאלה קטנה: אני יודע של- Vmware server 2 ניתן להתחבר לממשק הניהול באמצעות הדפדפן...אבל כיצד מנהלים את ESXI מרחוק? (גם מהדפדפן? או שיש לו תוכנה נפרדת?) |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שאלה אחרונה בקשר ל- esxi, שמורידים את ESXI הוא אכן קובץ ISO, כיצד להתקין אותו על השרת? האם לצרוב אותו כ-image על דיסק, ואז השרת יזהה אותו רגיל? או שצריך לעשות- reboot לשרת? מקווה שהבנתה. תודה רבה אחי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|