![]() |
# 1 | ||
אחראי פורום
|
ביקורת רעה | mdanan
לפני כחודש mdanan פירסם נושא בו הוא מעוניין לרכוש אתרים שעוסקים בבעלי מקצוע ( קישור לאשכול ).
פניתי אליו בה"פ ושאלתי אותו האם הוא מעוניין שאני אבנה עבורו אתרים סטאטים קטנים שעוסקים בנושא שהוא רוצה. הוא הסכים, אמר שהוא רוצה להתרשם קודם מהמוצר אבל אם הוא יאהב את זה - הוא ירצה עוד המון. בשביל הראשון סוכם על אתר סטאטי, עם 3 דפים, 120 ש"ח. הוא בחר בנושא "ניהול תקציב". סיכמנו שאני אעשה את העבודה, אראה לו שבאמת עשיתי, הוא יעביר את הכסף - ואז אני אעביר את הקבצים. לאחר יום שלחתי לו ה"פ עם תמונה של האתר והתוכן. חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי, וכעבור 5 ימים שלא קיבלתי תשובה (למרות שראיתי שהוא מחובר), שלחתי עוד ה"פ: ציטוט:
(אגב, הה"פ עם התמונה - עדיין בהודעות היוצאות). אבל - ליתר ביטחון - שלחתי לו שוב את התמונה. וצירפתי, ציטוט:
הבנתי כבר שהוא לא הולך לשלם לי, והחלטתי ללכת עוד צעד - ביקשתי את הפרטים האישיים שלו לצורך הגשת בקשה ל"בוררות" בבית המשפט לתביעות קטנות (אין ייצוג עורך דין). לא אכפת לי מה-120 ש"ח האלה - אבל אם היינו מסכמים על 20 אתרים מראש, אז כן - היה לי אכפת מה-2400 ש"ח האלה. הוא סירב לתת לי את הפרטים, הוא טען ש"לא התחייבתי לכלום", והוא "לא מעוניין בשירותיי". ובסופו של דבר תירץ את עצמו בכך ש"שלחת לי רק תמונה. אני רוצה לראות את האתר". אז באמת - נניח שזה בדיוק מה שהוא רצה - הוא היה יכול להגיד לי במפורש באחת מההודעות הפרטיות שהחלפנו. (ועכשיו אחרי שראיתי שהוא יודע יופי להתחמק ממני חודש על עבודה של 15 דקות, באמת שאני לא הולך לו לשלוח את הקבצים "להתרשמות"). יום טוב וחג שמח, דניאל. (אושר באישור מיוחד על ידי Telecart) |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|