הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-07-10, 15:13   # 1
sunrise
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

sunrise לא מחובר  

אחסון בחו"ל ?אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בדברים

שלום חברים,לאחרונה אני מחפש שרת ייעודי וקיבלתי כמה הצעות מחיר.כולם היו סבירות וטובות,אבל...כאשר הדבר הגיע לחיבור מהיר של 100mbit ההצעות בישראל התייקרו בצורה משמעותית.עכשיו כשעברתי על מפרטים בחו"ל,לדוגמאvah הצרפתית ,הרוחב פס שהם מציעים שם לשרת + מפרט השרת מאוד מאוד אטראקטיבים.ממרומי גילי למדתי שלא כל הנוצץ זהב הוא ולכן החלטתי לפתוח פה אשכול על מנת לקבל ייעוץ מחברי הפורום המשכילים בנוגע לאחסון בחו"ל.
מדוע יש הבדל כל כך משמעותי במחירים?
האם כדאי לאחסן בחו"ל?מה היתרונות ומה החסרונות?
ערכתי חיפוש בפורום ולצערי לא מצאתי אשכול בנושא הזה.
תודה מראש .
  Reply With Quote
ישן 12-07-10, 15:25   # 2
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

שלום חבר יקר , אני אסביר לך את הדברים כמו שהם.

חוות השרתים בחו"ל הינם שונות ורחוקות שנות אור מחוות השרתים בארץ , חוות השרתים בארץ קטנות יותר , פחות מאוכלסות , החברות הפועלות בארץ הינם חברות ברורות הקיימות בשוק הישראלי המון שנים ולא כל "קניין פרטי" הוא בעל חוות שרתים , בחו"ל ההיקף גדול יותר בהרבה , הביקוש הינו גדול יותר והכל מתבצע בצורה מורחבת יותר מה שגורם לקבל מחירים זולים יותר.

חשוב לציין כי עבודה עם חוות שרתים בחו"ל הינה כדאית אבל לא לכל דבר.
לדוג' - אם תרצה לרכוש שרת יעודי עבור הרצת שרתי משחק , שרתי רדיו , שרתי וונט ועוד - האחסון בחו"ל אומנם יהיה לך זול אבל מה שהגולשים שלך יקבלו בארץ יהיה קדחת.
במידה ואתה לדוג' רוצה להריץ אתר תדמיתי , פורום , אתר הורדות או כל דבר כזה או אחר ואתה בוחר שרת בחו"ל הממוקם באירופה עם רוחב פס גדול החוויה תהיה שונה בישראל.

הנושא כ"כ רחב ויש כ"כ הרבה לדבר עליו יש המון חילוקי דעות חלקן נכונות וחלקן לא ברמת העקרון העבודה בחוות שרתים בארץ יותר יקרה אבל היא עבודה עם ראש שקט , הפנייה לבעל האחסון שלך תהיה יותר פשוטה כמו שאנחנו הישראלים אוהבים - טלפון , טלפון ועוד טלפון.
במידה ואתה תערוך עבודת קידום על האתר - העבודה תהיה יותר טובה במידה והשרת יהיה ממוקם בארץ כיוון שהקהל יעד שלך , השפה של האתר שלך וכל ההתנהלות של האתר שלך היא בעברית לישראלים.
שרתי רדיו , וונט , שרתי משחק - יהיו באיכות כיוון שהשרת "קרוב" לקהל היעד ולא נמצא בחצי העולם השני.

ניסתי לאחד לך את הכל למקום אחד אני מקווה שפחות או יותר הבנת את ההבדלים קצת קשה להסביר את זה בצורה יותר מופשטת במידה ואתה רוצה לדעת עוד פרטים תשאל אני אשתדל לענות לך
  Reply With Quote
ישן 12-07-10, 16:03   # 3
sunrise
חבר בקהילה

מיני פרופיל

sunrise לא מחובר  

שלום אור,תודה על תגובתך המהירה והאינפורמטיבית.
מבחינת הצרכים שלי,אני צריך שרת חזק עם רוחב פס מהיר מכיוון שהאתר הינו אתר סטרימינג.
וחשוב לי שהגולש הישראלי יהנה לגלוש באתר .לכן אני רוצה שרת מהיר ואמין .התקציב הינו עד 1000 ש"ח בחודש לטובת השרת.
ככה שהשאלה שלי היא,האם בתקציב הזה,אפשר להשכיר שרת עם רוחב פס מהיר באירופה שיכול לעמוד בעומס של המרות וסטרימינג מבלי להתפשר על חווית גלישה לקהל הישראלי.
תודה רבה מקרב לב.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי GlobalServ צפה בהודעה
שלום חבר יקר , אני אסביר לך את הדברים כמו שהם.

חוות השרתים בחו"ל הינם שונות ורחוקות שנות אור מחוות השרתים בארץ , חוות השרתים בארץ קטנות יותר , פחות מאוכלסות , החברות הפועלות בארץ הינם חברות ברורות הקיימות בשוק הישראלי המון שנים ולא כל "קניין פרטי" הוא בעל חוות שרתים , בחו"ל ההיקף גדול יותר בהרבה , הביקוש הינו גדול יותר והכל מתבצע בצורה מורחבת יותר מה שגורם לקבל מחירים זולים יותר.

חשוב לציין כי עבודה עם חוות שרתים בחו"ל הינה כדאית אבל לא לכל דבר.
לדוג' - אם תרצה לרכוש שרת יעודי עבור הרצת שרתי משחק , שרתי רדיו , שרתי וונט ועוד - האחסון בחו"ל אומנם יהיה לך זול אבל מה שהגולשים שלך יקבלו בארץ יהיה קדחת.
במידה ואתה לדוג' רוצה להריץ אתר תדמיתי , פורום , אתר הורדות או כל דבר כזה או אחר ואתה בוחר שרת בחו"ל הממוקם באירופה עם רוחב פס גדול החוויה תהיה שונה בישראל.

הנושא כ"כ רחב ויש כ"כ הרבה לדבר עליו יש המון חילוקי דעות חלקן נכונות וחלקן לא ברמת העקרון העבודה בחוות שרתים בארץ יותר יקרה אבל היא עבודה עם ראש שקט , הפנייה לבעל האחסון שלך תהיה יותר פשוטה כמו שאנחנו הישראלים אוהבים - טלפון , טלפון ועוד טלפון.
במידה ואתה תערוך עבודת קידום על האתר - העבודה תהיה יותר טובה במידה והשרת יהיה ממוקם בארץ כיוון שהקהל יעד שלך , השפה של האתר שלך וכל ההתנהלות של האתר שלך היא בעברית לישראלים.
שרתי רדיו , וונט , שרתי משחק - יהיו באיכות כיוון שהשרת "קרוב" לקהל היעד ולא נמצא בחצי העולם השני.

ניסתי לאחד לך את הכל למקום אחד אני מקווה שפחות או יותר הבנת את ההבדלים קצת קשה להסביר את זה בצורה יותר מופשטת במידה ואתה רוצה לדעת עוד פרטים תשאל אני אשתדל לענות לך
  Reply With Quote
ישן 12-07-10, 18:46   # 4
drp
עסק רשום [?]

drp's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to drp

drp לא מחובר  

שלום ,

אם זה פרוייקט לטווח ארוך
יכול להיות יהיה לך יותר משתלם לקנות שרת ולאחסן בארץ
ככה תשלם פחות מ 1000 שקל
או תשלם 1000 שקל ותקבל רוחב פס לש 50MBIT או יותר .

זה נכון שהמחירים בארץ לרוחב הפס הם יותר יקרים.
אני יכול להציע לך שרת להשכרה
תשאיר לי בבקשה את המייל שלך ואני אשלח לך הצעה .
0528969086
  Reply With Quote
ישן 13-07-10, 01:03   # 5
beastserv
חסום

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to beastserv

beastserv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי clickshop צפה בהודעה
שלום חברים,לאחרונה אני מחפש שרת ייעודי וקיבלתי כמה הצעות מחיר.כולם היו סבירות וטובות,אבל...כאשר הדבר הגיע לחיבור מהיר של 100mbit ההצעות בישראל התייקרו בצורה משמעותית.עכשיו כשעברתי על מפרטים בחו"ל,לדוגמאvah הצרפתית ,הרוחב פס שהם מציעים שם לשרת + מפרט השרת מאוד מאוד אטראקטיבים.ממרומי גילי למדתי שלא כל הנוצץ זהב הוא ולכן החלטתי לפתוח פה אשכול על מנת לקבל ייעוץ מחברי הפורום המשכילים בנוגע לאחסון בחו"ל.
מדוע יש הבדל כל כך משמעותי במחירים?
האם כדאי לאחסן בחו"ל?מה היתרונות ומה החסרונות?
ערכתי חיפוש בפורום ולצערי לא מצאתי אשכול בנושא הזה.
תודה מראש .
שלום
אנחנו מתמחים בשרתים ייעודים בצרפת
ובמקום להביע דעות אני מזמין אותך להתרשם ולהתנסות בשרתים שלנו
054 \ 077
MSN - oren@mymsn.eu
צור קשר ואשמח לעשות לך תצוגה והסבר חיי על השרתים שלנו בצרפת

www.securehost.co.il
אורן א
  Reply With Quote
ישן 13-07-10, 07:05   # 6
InterServ
עסק רשום [?]

InterServ's Avatar

מיני פרופיל

InterServ לא מחובר  

קראתי את התגובות ואת הטענות,
לדבריך אתה מעוניין בשרת סטרימינג להזרמת תכנים מה שאומר שהשרת מבצע הורדה 24 שעות אבל במידה ותקנה שרת שלא בארץ ואתה מכוון את האתר שלך לקהל בארץ ובמיוחד בתחום הזה האתר יזרום באופן חלק אבל הסטרימינג עצמו יתקע כול כמה דקות ולא בגלל עומס אלא בגלל המרחק.
במידה והיה דרוש לך אתר לאירוח קבצים בחול והורדתם בארץ זה עוד אפשרי, אבל נושא הסטרימינג הוא מאוד עדין ורגיש בכול מה שקשור לאגירה בצפייה בוידיאו אפילו אתרים בארץ הגדולים ביותר mako , ואללה! שהם נמצאים בארץ לבעלי פס הנמוך מ- 2.5 מגה השידור יתקע בעת ריבוי משימות באינטרנט אז אם מדובר בשרת בחו"ל על אחת כמה וכמה שהשידור לא יהיה רציף,
פה נכנס כבר השיקול שלך מה יותר משתלם מחיר זול ואיכות ירודה או איכות גבוה ומחיר לא הכי זול.
בנוסף רק שתדע בכללי המחירים בארץ הם בידיוק כמו המחירים באירופה ובשאר הארצות, מבחינת אחוזים כמובן, בחו"ל השוק הזה הרבה יותר מפותח בעל הרבה יותר לקוחות ולכן המחיר זול יחסית ושוב הכול יחסי בארץ אין כ"כ אחוזי מכירה גבוהים והמחיר בהתאם, דוגמא יפה שתמחיש את המצב: דומיין ישראלי co.il העלות הזולה ביותר שלו היא 80 ש"ח , דומיין עולמי .com זול יותר ב 50% יותר בגלל שלדומיין העולמי יותר ביקוש.

אני ממליץ לך ללכת לחברה שמתעסקת בנושאי סטרימינג כמו CUST-UP המתמכה בסטרימינג, כתובת: http://www.castup.net/ND/index.html
משרדי החברה בחו"ל אך מדובר בחברה ישראלית שתתאים את הצרכים שלך לפי כמות הגולשים ורמת התעבורה.
שיהיה המון בהצלחה.

אינטר-סרב תקשורת | רב קווי: 1-599-520-540 |
Service@Interserv.co.il
אירוח אתרים | ריסיילרים | שרתי VPS | שרתים יעודיים

Reply With Quote
ישן 13-07-10, 08:31   # 7
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

ישנו הבדל רחב בין שיטת התמחור בארץ לבין שיטת התמחור בחו"ל.
שים לב שרוב השרתים שמוצעים לך בארץ הינם שרתי מותג, על גבי רוחב פס יעודי ללא הגבלת תעבורה

לעומת זאת בחו"ל בדרך כלל עושים הרבה מהלכים על מנת לחסוך בעלויות, חשמל, וכמו כן יש הגבלת תעבורה על גבי החיבור.
שים לב שגם בחיבורים שרשום ללא הגבלת תעבורה בתנאי השימוש רשום שגם חבילות ללא הגבלת תעבורה מיועדות ל"שימוש סביר"

אומנם אני ואתה בתור ישראלים מבינים את זה ב"שימוש סביר" אני מריץ אתר סטרימינג- סביר לשימוש שלי. לאחר שאתה עובר את התעבורה אתה בדרך כלל מוגבל ל10 מביט ועל תעבורה נוספת תעלה לך סכומים גבוהים יחסית.

במידה והינך מחפש שרת בארץ על גבי רוחב פס 100מביט פרטי יעודי + האפשרות להתפרץ ל1000מביט אנחנו מתמחים בתחום ונוכל להציע לך הצעות ללא תחרות.

אתה מוזמן ליצור קשר:
נייד: 0507640009
מייל: f@v.co.il
מסנג'ר \ אימייל - admin@x-site.co.il

יום נעים
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]
  Reply With Quote
ישן 14-07-10, 00:44   # 8
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

כמובן שבמחיר זה יהיה אפשר להתאים לך חבילה גם בארץ וכמו כן בחו"ל על רוחב פס חזק אתה מוזמן ליצר קשר בכל אחת מהדרכים להמשך עבודה .
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום