![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דרוש מעצב - לפרוייקט פרו-ישראלי
הרעיון הוא כזה, ליצור אתר לקהל היעד הישראלי שאליו יועלו תכנים פרו-ישראלים, סרטונים, תמונות, סטטיסטיקות, מידע, איך להתנהל על מנת לעזור להסברה, מידע על אבטחת מידע ועוד.
הסיבה היא שהמלחמה הבאה מול חיזבאללה בדרך ואסור לנו בשום פנים ואופן להשאיר שוב את שדה ההסברה חשוף לגורמים אנטי-ישראלים בלבד. כל ה-40 אלף טילים ורקטות שיש לחיזבאללה במערכה הבאה יפלו בתוך ת"א ובתוך כל הערים העמוסות בישראל ויגבו סביר להניח עשרות או מאות הרוגים - עלינו לדאוג, שהעולם יבין וידע שזוהי מטרתם של ארגונים כמו חאמס חיזבאללה וכו'. אני צריך מעצב מקצועי, שיכול לעצב אתר שייעוד בעברית לקהל הישראלי במטרה לאכלס תוכן מידע עבור גששי ההסברה שלנו. אני רוצה ליצור אתר שיהיה מרכז התוכן הפרו-ישראלי, כשטיל יפול לכם ליד הבית - יהיה לכם לאן להעלות את הסרטון\תמונה ומשם אנשים אחרים יפיצו אותו. יש עוד רעיונות לאתר אבל זה חלק. (לדוגמא להציף אתרי חדשות אנטי-ישראלים במידע על נפגעים והרוגים ישראלים, כך שהצד הישראלי יסוקר במידה שווה). אני מתכנת PHP,HTML וכו' והפרוייקט בהתנדבות ללא תמורה. תכתבו פה פרטים שלכם ואני אצור איתכם קשר.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|