![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אשמח לעזרה קטנה בקידום.
שלום לכולם,
אני מקדם את האתר שלי בביטוי מסוים אני כרגע מקום רביעי. רציתי לדעת מה עוד עלי לעשות ? הוספתי כמה דפים עם תוכן ודאגתי לקישורים ממאמרים בנושא שכתבתי שיפנו לאתר. יש לכם עוד המלצות איך לקדם את האתר ? מה יעזור לי להביא אותו למקום ראשון? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תכתוב את הכתובת של האתר, איך אנחנו אמורים לתת לך טיפים לייעולו?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אממ תפתח בלוגים קשורים לנושא ותוציא מהם קישורים......
בלוגים עם תוכן טוב .. עם מאמרים שתכתוב..
# 4 |
חבר על
|
תביא לנו קישור שנוכל לתת לך עזרה יותר ספציפית.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שבוע טוב!
כפי שאמרו מעליי על מנת לקבל חוות דעת וטיפים ספציפים לייעול - הצג את אתרך. באופן עקרוני, אני חושב שבניית קישורים באמצעים שונים יכולה מאוד לעזור בתהליך הקידום, אך עם-זאת אני מאמין שכיום בשל ההבנה של Google שבעלי אתרים רבים מבצעים בניית קישורים מסוגים שונים - והדבר כאמור עלול לפגום בתוצאות הרלוונטיות בעבור הגולש, לדעתי קיימת חשיבות רבה יותר לאתר - AS IS, לכן יש לשים דגש על כותרות, שתילתן של מילות מפתח בדפים שמיועדים לקידום, ובשנתיים האחרונות יותר-ויותר אני מתחיל להבין שכמה שהאתר שלך יותר מהיר בעבור הגולש - כך הוא מתקדם יותר מהר בתוצאות האורגניות. בהצלחה , אשמח לספק לך ייעוץ אישי בחינם!
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכולם!
הורדת שירים מיוטיוב Last edited by amos; 06-11-10 at 20:06.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
משהו לא ברור לי בהיררכיה של האתר שלך, יכול להיות שזה רק אני. בדף הראשי אתה מקשר תחת הביטוי "הורדת שירים מיוטוב" לעמוד מדריך , ומעמוד מדריך אתה מחזיר קישור באותו ביטוי לעמוד הראשי. למה?!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שלא הייתי ממליץ לך לעשות אתר כזה.. אתר לא חוקי בעליל.....
שלא תקבל תביעות אחי...
# 9 |
חבר בקהילה
|
האתר חוקי וזה נבדק מול גורמים רצינים , האתר אוסר הורדת שירים המוגנים בזכויות יוצרים.
היום רוב האומנים שמכבדים את עצמם מעלים בעצמם את השירים ליוטיוב וככה מאפשרים גם הורדה שלהם כי זה חלק מתנאי השימוש של יוטיוב. אז מבחינה חוקית אין עם זה בעיה |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
וואלה אם זה נבדק בהצלחה אחי רעיון מעולה.. חשבתי על זה פעם - החוקיות שם נראת לי קצת בעייתית בכל זאת.. אבל אם אתה אומר נבדק מול גורמים רציניים לך על זה אחי !!!
תפתח בלוגים שמדברים קצת על זמרים ושירים באינטרנט , תכתוב כמה מאמרים ותקשר אלייך תעיף אותו קדימה..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|