![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | סקריפט "קבע כדף הבית" לכל הדפדפנים בעברית ובאנגלית!
שלום,
מדי יום אני נתקל בלא מעט אתרים שמציגים באתר שלהם קישור "קבע כדף הבית". לפעמים, מתוך סקרנות אני לוחץ ואני מגלה שהסקריפט פועל רק באקספלורר. בניתי סקריפט אשר מזהה את הדפדפן, ונותן את האפשרות לקבוע כדף הבית, במידה וזה אקספלורר החלון יקפוץ ישר, במידה וזה דפדפן אחר, המשתמש מועבר לדף עם הנחיות ברורות מאוד. הסקריפט בנוי גם בשפה האנגלית וגם בשפה בעברית והוא פועל על: אקספלורר, כרום, פיירפוקס, אופרה וספארי. הסקריפט בנוי ב PHP. מחיר הסקריפט כולל הטמעה: 50 ש"ח בלבד! כל מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או בפלאפון: 0544378743. תודה רבה ושבוע טוב ![]()
# 2 |
עסק רשום [?]
|
עד כמה שידוע לי, רק באקספלורר יש אופציה בJS לעשות הפוך לדף הבית, ובFF יש אפשרות עם סקריפט מוזר כזה שלא תמיד עובד, ובשאר הדפדפנים אין אפשרות בכלל (חוץ מלהגיד ללחוץ CTRL+D)
אז האם אתה מציע כאן סקריפט שפועל בכל הדפדפנים או שזה יציג הוראות לגולש איך להפוך את הדף לדף הבית? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היום כל האתרים הגדולים פועלים בשיטה זו. תודה רבה.
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה אתה בדיוק מנסה למכור פה? זה חינמי
קחו קוד שבניתי בחינם קוד:
function bookmarksite() { if (document.all) { // For IE window.external.AddFavorite(location.href, document.title); } else if (window.sidebar) { // For Firefox window.sidebar.addPanel(document.title, location.href, ""); } else if (navigator.appName=="Netscape") { // For Netscape + Chrome alert('אנא לחץ על אישור, ולאחר מכן הקש <Ctrl+D> כדי להוסיף למעודפים.'); } } |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני, אין מילים לתאר אנשים כמוך, גועל נפש, אבל אני לא דואג, הגלגל מסתובב. כל מי שמעניין להגיב תגובות מהממות ומפרגנות כאלו, יש למעלה לחצן "חזור", שיפנה לפוסט אחר, אני בטוח שגם שם אפשרות להיות בני אדם מגעילים. אנשים מגיבים מבלי לדעת על מה הם מגיבים, אני מדבר איתכם על סקריפט שבודק את כל הדפדפנים, מציג הודעות מפורטות עם תמונות להמחשה, זה ממש לא alert מסכן. בושה, פשוט בושה. תודה.
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
dor77 צודק, ההתאמה לכל הדפדפנים זו עבודה, והקוד שהביאו למעלה או מה שיש באינטרנט לא מתקרב ללהיות מקצועי ונכון ותואם לכולם - אפילו לאתרים הגדולים אין סקריפט טוב לזה.
למרות זאת.. כדי לדעת אם שווה את הרכישה, צריך לראות את הסקריפט - לפחות תמונות....
# 10 |
חבר וותיק
|
תודה רבה לכם חברים.
זה מגעיל שבן אדם מנסה להרוס ככה מכירה, מילא באמת הייתי מנסה למכור איזה קוד חינמי אבל זה ממש לא ככה..ממש לא. מי שירצה לראות דמו דיבר איתי..אבל במידה והוא מעוניין לקנות באמת, אני בפרטי. תודה על התמיכה חברים ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|