![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בדף הבית בוורדפרס
מקווה שזה קשור לפה . .
אז ככה, אני מעצבת בפוטושופ והכנתי גלריה שלי עם טמפלייט מוכן שיש לי לוורדפרס : www.yuvaldesigns.com (כל הקטע שזה זז כזה עם הרקע והכל .. ) תלחצו על התפריט השחור למטה כדי לעבור בין דפים אני ממש עכשיו פתחתי אותו , אבל הבעיה היחידה והמעצבנת שיש היא כשאני מגדירה דף בית (בתוך הreading ובוחרת דף כלשהו ) היא שהוא פשוט נעלם גם מהתפריט וגם הוא בכלל לא מופיע כדף הבית! ( אפשר לראות אותו אבל זה כאילו מדלג עליו כשעוברים בין דף לדף.. משהו מוזר ) ובמקומו מופיע הדף שאתם רואים עכשיו, דף כזה שמציג פוסטים אחרונים ... אני לא רוצה בכלל שיהיה לי דף כזה באתר.. ובדקתי, אין שום דף שמכיל את זה, זה משהו בתוך הקבצים נראה לי אבל אני פשוט לא מבינה בזה כל כך .. ממש צריכה עזרה!
# 2 |
חבר בקהילה
|
הטמפלייט שלך יוצר את העמוד Home בעזרת פונקציה בוליאנית מובנית בוורדפרס, ולכן לא יכלת למצוא את העמוד ולשנותו.
PHP קוד:
בתפריט האפשרויות תבחרי ב-Apprearance ולאחר מכן ב-Editor. בצד ימין תופיע לך רשימה של קבצי הטמפלייט - תבחרי בקובץ nav.php. שורות הקוד הראשונות בקובץ יהיו: PHP קוד:
PHP קוד:
לאחר ביצוע הפעולות הנ"ל העמוד Home יעלם לך מהתפריט הראשי, אך הפוסטים יעברו באופן אוטומטי לעמוד הבא (במקרה שלך - Contact) ותיווצר אותה בעיית "דילוג" אשר תיארת. על מנת למנוע את הפעולה הלא רצויה, ניצור תפריט חדש אשר יחליף את תפריט הדיפולט של הטמפלייט. בתפריט האפשרויות תבחרי ב-Apprearance ולאחר מכן ב-Menus. תבחרי ב-Create menu, הקלידי את שם התפריט (לשימוש המערכת, לא ישפיע על התצוגה) לחצי שוב על Create menu ליצירת התפריט. בצד השמאלי יהיו לך מספר תיבות אשר הכותרת של אחת מהן היא Pages ושם מופיעים כל הדפים שלך. סמני את הדפים שאת רוצה שיופיעו בתפריט (V לצד השם) ובחרי ב-Add to menu (ניתן לשנות את סדר העמודים בכל עת כמובן). לאחר הוספת העמודים לתפריט בחרי ב-Save menu (בצידו הימני של המסך). על מנת להחליף את התפריט הישן (דיפולט של הטמפלייט) בתפריט החדש תבחרי בחלון Theme Locations אשר ממוקם מעל אזור העמודים (Pages) ובחרי בתפריט החדש אשר הוספת קודם לכן. לחצי על Save ותבדקי את האתר שלך. *תמיד תוכלי להחזיר את הבלוג ע"י הוספת עמוד והגדרת הטמפלייט שלו כ-blog. *במידה ותרצי להוסיף עמודים נוספים לתפריט האתר תצטרכי לאחר יצירתם לחזור אל אזור ה-Menus ולהוסיף אותם לתפריט הקיים. אם עדיין מופיעות בעיות את מוזמנת לפנות אלי במייל: ofir.yael[at]gmail.com
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ואו, ואו, ואו!
זאת התשובה הכי מושקעת שקיבלתי בפורום בחיים שלי! המון המון תודה !! זה עובד בדיוק כמו שאמרת ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|