![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
טריידס- זירת המסחר הישראלית - איביי הישראלי.
אחרי עבודה רבה האתר טריידס - www.trades.co.il עלה לאוויר.
האתר כרגע כמובן בתקופת הרצה ולא פועל במתכונת מלאה,אם כי כל הפונקציות והאפשרויות של האתר כבר עובדות. האתר למי שלא מבחין הוא גרסה עברית לאתר איביי הידוע, גם באתר הזה ניתן למכור כל מוצר או שירות שרוצים,עם כל האפשרויות כמעט שקיימות גם באתר העולמי הידוע,כולל הוספת HTML , פתיחת חנות וכו'.. בהזדמנות זו כמובן מי שרוצה להרשם ותמיד רצה למכור מוצרים\חפצים יד 2 שיש לו בבית\שירותים מסויימים -כל דבר שיש ברשותכם בעצם אפשר למכור פה, ולא הייתה לו הפלטפורמה המתאימה זו ההזדמנות. לכל אחד יש מוצרים וכל מיני דברים בבית שאין לו צורך בהם,לי לבד יש יותר מ 40 מוצרים (דיסקים,ספרים,נגני מוסיקה,משחקי מחשב ועוד הרבה דברים) שאין לי בהם צורך,אז למה לא למכור לאנשים שמעוניינים בהם ולעשות מזה כסף?! הרשמה והעלאת מוצרים בחינם כרגע! מי שיש לו הרבה מוצרים למכירה ומעוניין בחנות (עד 5 פריטים בחינם). שיפנה אליי בפרטי ויקבל הנחה. קידום במילות מפתח: שימו לב לזה,נכון לרגע זה האתר הזה ממוקם במקום 2 (!!) או 3 ,תלוי איפה מחפשים במילה ebay. בעצם ישר אחרי אתר איביי העולמי מופיע אתר טריידס בגוגל ישראל,זה הולך להשתנות בטח,אבל אני לא רוצה האמת ממש לקדם במילה הזו,אם ארצה אני יכול להשאר שם גם. ebay israel מקום 5 קבוע ויציב. איביי - מקום 15. ועוד הרבה ביטויים שונים שהאתר כבר ממוקם בהם דיי גבוה עוד לפני עבודת SEO אמיתית. בהזדמנות זו מי שרואה את עצמו כמקדם אתרים אמיתי מוזמן לפנות אליי ,יש לא מעט מילות מפתח לקדם וכבר לקחתי כמה הצעות מכמה מקדמים באתרים אחרים. אשמח לחוות דעת,הצעות ,אהערות וכו'. תודה לכלום.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|