![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
דרוש מעצב, פרטים בפנים.
שלום, כפי שחלקכם מכירים אותי או לא, שמי אור צברי והנני מתכנת ומעצב.
אז ראשית אני אציג בפניכם את הסיפור. ישנו מועדון ( של המשחק Counter-Strike 1.6 ) אשר אני ועוד מספר אנשים מנהלים, המועדון מצליח, אני לא צוחק לכל אלה שיגידו "מה זה מצליח?" וכו'. כרגע ישנם מעל 200 שחקנים אשר משחקים מדי יום בשרתי המשחק של מועדון זה. למועדון זה נבנו בוטים ל mIRC במיוחד ( TCL ) אשר מתפקדים בצורה אוטומטית ומפעילים את המועדון. בממוצע ביום יש 15.5 תחרויות במועדונים ( כל משחק לוקח בין 30 ל 40 דקות ). בנוסף לכך, יש שרת שהוא פתוח לכל חברי המועדון שבוא מותקן המוד DeathMatch. התכנון ? אנחנו מתכנים לשנות את שם הקהילה, להרים אתר לקהילה שהכל יעבוד עליו. בנוסף לכך נוספו מספר ספונסרים אשר תומכים בקהילה. אז מה אנחנו צריכים ? עיצוב מקצועי ( חובה להציג תיק עבודות ) מה המעצב יקבל ? פירסום מטורף ע"י באנר שיוצב בראש \ אמצע הדף ( מכיוון שהכל יעבוד דרך האתר, כך שכל אחד שמעוניין להירשם למועדון, לשנות הגדרות או כל דבר אחר חייב להיכנס לאתר ). בנוסף לפירסום המעצב יקבל פאד לגיימרים בשם Steelpad ( הדגם ? יש אפשרות בחירה מהדגמים שבמלאי ), לצפייה בדגמים ישנה אפשרות להיכנס לאתר החברה www.steelpad.com. תכנות ? המעצב לא צריך לתכנת את האתר, אני מתכנת את האתר. אם המעצב מעוניין לראות "הוכחות" על הקהילה, שיצור קשר ( הוא יצפה בערוץ הקהילה בעת הפעילות [ mIRC ] ). יצירת קשר ומידע נוסף ( על פי אחת מהדרכים הבאות ) - ICQ: 331-806-501 - Email: exciterz@gmail.com |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|