![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש רסילר 5 גיגה לינוקס
שלום, אני מחפש לאחסן מספר אתרים שלי באירוח לינוקס עם ממשק DA.
דרישות: 5 גיגה איחסון, 20 גיגה תעבורה, מיילים דאטה בייסים וסאב דומיינים אני מניח שזה אמור להיות ללא הגבלה מאחר וזה במלא עובד על נפח איחסון והתעבורה, תקנו אותי אם אני טועה? בכל מקרה אני צריך לא יותר מעשר על כל אחד. דרישות כלשהם מהחברת איחסון: * וותק של שנה לפחות בתחום. * אבטחה ברמה תקינה שמקנה שקט מינימלי. * איש קשר זמין בצורה ישירה (אל דאגה, יש לי חיים מאשר להתקשר ולהטריד ואני לא ילד שלא יודע מה הוא צריך) * גישת SSH מינימלית כדי לבצע דברים בצורה ידנית (GZIP ו DMYSQL) - תחסכו ממני את התשובה שמתי שאני ארצה שאני אשלח לכם מיל מה לעשות. מי אני ולמה אני צריך את האיחסון? * השם שלי הוא אבי. * גם אני בעבר הייתי בתחום איחסון אתרים ואבטחת מידע (ומצאתי את עצמי הרבה מחוץ למחשב) * אני לא רוצה יותר מידי קשר לאתרים שלי, לא לאיחסון שלי ובכלל להשאיר את המחשבים מאחורי, עד כמה שאפשר... ולכן אני אשמח לא להטרדות בטלפון על דברים שהם לא קשורים לאבטחה או כסף. * אם אחרי החודש הראשון הכל נראה כמו שצריך, אני מעדיף לשלם לתקופה כמה שיותר ארוכה מראש כדי כמה שפחות להיות מעורב בעסק. * אני אגיע בשביל מחיר אשאר בשביל השירות והשקט. טוב כמה זמן לוקח לכם להציע משהו? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
גישת SSH חובה ??
# 4 |
עסק רשום [?]
|
מוכן להציע לך כל מה שאמרת בלי גישה ל ssh, במידה ותהיה מעוניין לגיבוי אפשר לעשות לך cron לtar ואתה יכול להעביר את הגיבוי ב ftp
או לשלם תוספת על גיבוי יומי.
# 6 |
חסום
|
5 GB שטח
תעבורה ללא הגבלה כל השאר ללא הגבלה ללא גיבוים שרת מאובטח בקו של 200MB מגה שיתופי בבזק כולל SSH מחיר חודשי 140 ש"ח מחיר לשנה 1000 ש"ח יש אפשרות לקבל VPS גם לשנה מראש ב 1000 ש"ח 2GB RAM 25GB HD קו 10 MB פרטי כמובן שכולל SSH ROOT ודירקט אדמין מחיר חודשי 200 יותר מ 50 אחוז הנחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
•דיסק קשיח 5GB •תעבורה 500GB •מסדים ללא הגבלה •דומיינים ללא הגבלה •DirectAdmin •installatron •שטח גיבוי FTP 20GB במיקום גיאוגרפי שונה •ללא התחייבות בישראל בחיבור 1GBPS בבזק בין לאומי רוחב פס רשת 10GBPS חומת אש חומרתית כלול - עד 1.9GBPS לגבי SSH ניתן לקבל לאחר אימות פרטים 60 שקלים לחודש בלבד 600 לשנה לרכישה מיידית https://www.securehost.co.il/cart.php?a=add&pid=23 השתמש בקופון ההטבה על מנת לקבל את המחיר הזה כאשר אתה מסמן ישראל בזמן ההזמנה R3s4iloff לפרטים נוספים http://www.securehost.co.il/resellers.php שבוע טוב לכולם |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
שרת לינוקס ממוקם בישראל
פאנל ניהול DirectAdmin כולל פלאגין Installatron שטח דיסק 5GB תעבורת נתונים 500GB כל השאר ללא הגבלה כולל גישת SSH ניתן לקבל חשבון התנסות ל72 שעות ללא תשלום או התחייבות. מחיר חודשי: 55 ש"ח מחיר חצי שנתי: 300 ש"ח מחיר שנתי: 550 ש"ח עסק רשום במס הכנסה משנת 2010, מספק קבלות כחוק דרכי תשלום הן העברה בנקאית, צ'ק בדואר או PayPal מבחינת איש קשר זמין - אני נותן את המספר פלאפון האישי שלי ללקוחות ואפשר להתקשר אליי בכל נושא.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|