|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה| העברת בעלות מלאה של הדומיין ב-LIVEDNS
LiveDns:
1) מה המחיר של העברת בעלות מלאה של הדומיין ? (אני יודע שזה 250 ש"ח אבל ליתר ביטחון) 2) מי מבצע את העברת בעלות מלאה של הדומיין, הצד המקבל או הצד השולח ? 3) תוך כמה זמן זה מתבצע ? 4) בהעברת בעלות מלאה על הדומיין משתנים כל הפרטים כמו: שם פרטי, כתובת וכולי ? תודה רבה .
# 3 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
שים לב שאחרי העברת בעלות הדומיין עדיין נשאר בחשבון הניהול שלך ואתה צריך להעביר אותו לצד המקבל.
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין בשביל מה העברת בעלות מלאה והשקעה של 250 שקל עבור שטות
ניתן להעביר את הדומיין לחשבון אחר בlivedns בחינם ואם אתה רוצה ממש לרשום על עצמך את הדומיין אז פשוט תבקש למחוק אותו ותרכוש אותו שוב ישירות יצא לך 75 שקל כל הסיפור במקום 250 אני חושב שזה בזבוז כסף להשקיע 250 שקל עבור פעולה שניתן לעשות בחינם או ניתנת בהשקעה של 75 שקלים אבל בקשר לשאלה המחיר הוא 250 ![]() אחרי הכל זאת החלטה שלך .. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וכל הזכויות יוצרים וכל מה שקשור לזה עובר אלי ? בדיוק כמו שאני עושה בהעברת בעלות מלאה על הדומיין ? תודה רבה.
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מוחקים את הדומיין ורכושים אותו ישירות אתה יכל לבצע את המחיקה בעצמך בחינם ולרכוש אותו שוב ע"י טופס מחיקת דומיין : http://www.livedns.co.il/KbArticle.aspx?ArticleID=1123 ולרכוש אותו שוב מחדש עבור 75 שקל במקום 250 או שאתה יכל לעשות מה שאני עשיתי כשמכרתי אתר + דומיין פשוט אמרתי ללקוח לפתוח חשבון ב livedns ( בחינם ) ובפאנל ניהול ניתן להעביר את הדומיין בחינם לחשבון שלו ואז הוא יכל לשנות בחשבון את פרטי בעל הדומיין בקיצור אני ממליץ על העברה בחינם, כעת זאת הבחירה שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|