|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש אחסון 10GB / ללא הגבלת נפח .
היי , אני זקוק לשטח נפח ושרת גדול וחזק .
צריך שהאחסון יתמוך ב : 10 GB לפחות אפשרות להעלאת גיבוי של 9 GB לפחות ללא הגבלת נפח במסד PHPMYADMIN דירקט פאנל חשוב לציין שאני דורש : 3 ימים התנסות לפני ביצוע העסקה במידה וה-3 ימים הללו יעבדו בצורה המינימלית הדרושה , אשלם לשנה מראש . תודה. לגבי תעבורה : אין צורך גדול בתעבורה , אתר פרטי שאני צריך לעבוד שם על כמה פרויקטים . השאירו הצעות באשכול בלבד תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
נראה לי אתה צריך VPS
![]()
# 3 |
עסק רשום [?]
|
10GB SAS HDD
300GB תעבורה גיבוי עד 20GB לשרת חיצוני כל השאר ללא הגבלה פרטי השרת: מעבד: 2X Intel Xeon E5430 דיסק קשיח: 2X 146GB SAS 15K RPM Raid 1 זיכרון פנימי: 4GB DDR-2 ECC זמינות רשת: 99% מחיר חודשי: 105 ש"ח
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אני אשמח להציע לך חבילה אבל עם הגבלת מסד 100מגה(לכל מסד).
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
נפח אחסון 10גיגה
מסד נתונים ללא הגבלה phpmyadmin דיירקט אדמין כולל הגנת דדוס תעבורה ללא הגבלה התנסות שבוע חינם 12$ חודשי.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
צור קשר ואתן לך התנסות של עד 48 שעות
support@my-dns.co.il |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
התנסות 5 ימים
skype sibonis21 mail sibonis@013net.net pelephone 052-956-8009 netanel PME מחיר חודשי 80 ש"ח מחיר שנתי 700 ש"ח |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
שרת וירטואלי - VPS1 • דגם מעבדים E5-2620 •ליבה ייעודית •זיכרון 1256MB DDR3 •דיסק קשיח 10GB • דגם SAS 600GB 15K •RAID 1 מראה •תעבורה 1TB •לוחות בקרה: • פאנל ניהול VPS •Directadmin חינם •Cpanel בתוספת •רוחב הפס •1Gbps Lossless •שתי כתובות IP •זמין באמסטרדם שרת גיבוי נפרד 20GB 80 שקלים בלבד להזמנה ישירה https://www.securehost.co.il/cart.php?a=add&pid=56 לפרטים וחבילות נוספות http://www.securehost.co.il/vps.php |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|