|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | עיצוב + קידוד של Gavriel.Studio
שלום לכם אני רוצה למכור את העיצוב ב 300 ש"ח
אשמח לשמוע עוד הצעות מאנשים אחרים! -אפשרי לתת משהו אחר בתמורה- בשווי מה שאני רוצה! 300 ש"ח קישור לעיצוב + קידוד : http://you2ube.net/firstdown אפשר לקבל רק תעיצוב ב 250 ש"ח מי שרוצה !
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה זה אומר די הרבה זה לא אני רשמתי שום טקסט אני רק מראה תעיצוב ותקידוד מי שרוצה שיקח תעיצוב בלבד.!
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נושם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיב ... קודם כל זה עיצוב ענק! אחד היפים שיצא לי לראות לאתר הורדות. שנית כל זה פשוט קרע אותי הייתי חייב להגיב מצטער על התגובה אבל פשוט הייתי חייב !! מנהלים בחייאת בלי אזהרות באמת שהיה לי קשה שלא להגיב כאן !! |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|