![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[קונה] מערכת פורטל תוכן.
שלום חברים.
אני מחפש לרכוש מערכת פורטל תוכן דינאמית בPHP. צריך שיהיה מודול כתבות מודול סרטונים ועוד.. למי שיש משהו בסגנון להראות לי,מוזמן לשלוח בהודעה פרטית או לכתוב כאן באשכול. כמובן שנאי רוצה את המערכת בלבד ללא טראפיק ובלי שום דבר בנוסף,גם לא מעניין אותי שתמכרו אותה לעוד אנשים,אני רוצה מערכת טובה עם קוד טוב במחיר שפוי. תודה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מצד שני אני לא מבין למה ללכת על מערכת מותאמת אישית מאשר על וורדפרס כאשר וורדפרס לא רק טובה יותר וותיקה יותר, היא גם מקבלת עדכוני גרסא ואבטחה (מה שהמותאמת אישית לא) וגם בעלת הרבה תוספים טובים שליצור אותם למערכת שלך יעלה הון תועפות במקרים מסויימים.
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמעט כל חודש יוצא עדכון אבטחה, מה שעולה המון כסף אם בכלל יהיה לך במערכת פרטית. יש המון עסקים בארץ שמשפרים את הוורדפרס ויתאמו אותו בשבילך הצעה ממני, לך על וורדפרס, בתור אחד שמשתמש בה.
![]() |
# 8 |
חבר על
|
וורדפרס היא מערכת ניהול תוכן בקוד פתוח הנפוצה בעולם, ומובילה על מתחרותיה בפער ענק עם נתח שוק של 54% מהאתרים שמשתמשים בCMS.
קהילת המפתחים של וורדפרס היא ענקית. המערכת הולכת ונהיית טובה יותר, נוחה יותר וחכמה יותר כל הזמן. אף חברה ישראלית קטנה לא מחזיקה צוות פיתוח יעיל וגדול כל כך. העדכונים מגיעים בקצב מסחרר וכל באג מתוקן מיד. לבנות מערכת אישית מ-0, מדובר בצעד לא חכם בלשון המעטה. תתאים את וורדפרס לצרכים שלך, זהו הצעד החכם והנכון ביותר.. בהצלחה.
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והאמת... גם אני ממליץ על וורדפרס, את הסיבות להמלצה כבר קבלת. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|