![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | בעל ידע בJAVASCRIPT
לאחר שמצאתי איזה בעל מקצוע המתעסק בJS , אך שלא הבין מההתחלה את רצוני, אני מחפש אחר בעל מקצוע חדש בעל ידע מקצועי בלבד בJS להשלמת הקוד ,
יש לציין שכבר קיים 80 אחוזים מהקוד, על הבנאדם לעשות רק את הפיניש. תמורה כספית בפייפאל או בנק, העדפה לבנק! הרעיון הוא כזה : יש ברשותי אתר מסויים הכולל 12 בלוקים , ש5 מהם אמורים לשנות מצב, בעקרון מה שכרגע יש בסקריפט זה שישנה תמונה ומצב של מחוברת או מנותקת שהם מתחלפים בצורה אוטו', אבל זה נגוע לכל הבלוקים. אני רוצה שהסקריפט הנ"ל יעבוד בין 5 בלוקים מסויימים, ובצורה רנדומלית- כלומר שלא כולם יחד ישנו מצב ותמונה אלא שרק אחד בכל פעם ישנה (לדוגמא, נכנסתי לעמוד הספציפי, לאחר X שניות אחד מהבלוקים שמותרים להתחלף יתחלף, הבחירה תהיה רנדומלית , לאחר מכן בלי כל קשר לבלוק הקודם, הבלוק הבא נבחר גם הוא ברנדומליות לחלוטין) אני מקווה שהייתי מובן בכל מקרה ומקרה, למי שרוצה לקבל פרטים ספציפיים יותר אנא פנו בפרטי או באימייל שבחתימה או amit@globalsolution.co.il חשוב לומר, הבנאדם צריך להכין את שארית הסקריפט או במהלך הערב או מחר עד השעה 16:00 (משעה זו אני ממשיך את האתר, חובה שהסקריפט הזה יהיה מוכן בשביל להמשיך) צרו קשר בהקדם האפשרי עמית נ.ב. במידה ושלחתם מייל לאחד מהמיילים, ציינו בהודעה לאן שלחתם תודה Last edited by Dwebs; 20-01-13 at 20:16.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|