![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הוצאה מוכרת
שלום חברי הפורום היקרים , יש לי עוד שאלה בנוגע לניהול תיק ...
שאני קונה מוצר מאתר בחול ומקבל קבלה דרך פייפאל , זה נחשב כהוצאה מוכרת?? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
עזרה
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
באופן בסיסי ,הוצאה מוכרת היא הוצאה שהינה הכרחית לצורך יצירה של הכנסות לעסק.
כמו טלפון,חשמל, מים, ארנונה,ספרות מקצועית,אינטרנט,מחשב,מדפסת ועוד. בעיקרון: במידה והמוצר הכרחי לעסק, הוא יכול להיחשב כהוצאה מוכרת. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כן השאלה אם קבלה רגילה של פייפאל שנשלחת אוטומטית לאחר הקנייה מספיקה??
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
פייפל רק מתעסקים בטרנזקציות. לצורך העניין כמו "קופת אשראי" בניהול העסק. הם אמצעי סליקה.
חשבונית אתה מקבל מבין העסק ממנו רכשת את השירות. אתה צריך לקבל חשבונית (INVOICE) ולא אישור תשלום מפייפל (TRANSACTION CONFIRMATION). קח בחשבון שרכישות בחו:ל הן עסקאות שאתה לא משלם בהן מע"מ בארץ ולכן לא תקבל החזר מע"מ (חשוב לדווח כ'הוצאה ללא מע"מ'). אבל במידה והמוצר שרכשת הינו מוצר המשמש את העסק לפעילות שוטפת / יצירת רווח זו הוצאה מוכרת. בברכה, |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה עושים במצב הזה? וסליחה על השאלות המרובות. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
קניתי מאיביי שרת, חלקי שרתים ואביזרים נוספים, כולם מtop rated sellers קודם כל כי באיביי לא קונים אחרת. ברגע שהמוכר באיביי הוא חנות הוא תמיד יספק לך חשבונית. תשקול ממי אתה קונה מוצר שישמש אותך בעסק. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מה שאני עושה זה קונה מוצר ומוכר אותו באתר , עכשיו מה שאני מקבל לאחר קנייה זה זה:
http://srv1.jpg.co.il/10/510d53891545b.jpg יש הבדל בין זה לבין כסף שאני שולח לאדם רגיל בפייפאל .. זה חשבון עסקי של חברה ומצויין מספר חשבונית.. זה לא הוצאה מוכרת? ושוב סליחה על יתר השאלות , אני מאמין שזו האחרונה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
הוצאה מוכרת חייבת להיות מוצר/שירות שאתה מקבל ומשמש ליצרת הכנסות לעסק.
כמו למשל:אחסון אתרים,קידום אתריםשכירות של משרד,טלפון,חשמל,אינטרנט,ספרות מקצועית,יחסי ציבור,קניות של מוצרים מספקים למכירה,חומרי גלם,עמלות סליקה ועוד. כדי שיחשב לך הוצאה מוכרת, אתה צריך לקנות מעסקים (צריך חשבונית מס/קבלה). Last edited by אביחי; 04-02-13 at 09:18.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|